Boleyn написа:
Не се заричай. Аз няколко пъти съм се заричала за мъже раци

Ох. Не, недей. Без да се заричам (

), ако има зодия, на чийто представител не бих дала шанс, това са точно Раците-мъже.
И друг път съм го казвала -
не, че са лоши хора. Просто не се разбираме и толкова (като "не се разбираме" е най, ама най-меката, деликатна и прочее формулировка). Твърде чувствителни, раними и крайно привързващи се ми идват. Или ако не са такива, се оказват заядливи, дребнави, тънкообидни (пък аз както нямам цедка на устата...) или просто крайно, ама крайно различни от мене като идеи за живота, нужди и темперамент. Та, в тоя ред на мисли, не бих си/им го причинила. Отдалеч и добри познати.

Не ми се иска да треперя всеки път, когато се прибирам у дома, дали няма да го заваря да си реже вените (в кухнята, грижливо застлана с вестници, разбира се), защото сутринта съм му казала, че смятам, че някоя друга риза му отива повече. Ми не е за мен, честно. Тия рачешки променливи настроения ме дразнят и като ги гледам отдалеч, камо ли да са ми у дома. Пак казвам - нищо лично и нищо против представителите на тази зодия. Просто има хора, с които си пасваме, и такива, с които твърде близките контакти не носят положителни резултати.
За тях си знам, че няма смисъл и да опитвам, ако ще и да ми изглежда като любовта на живота ми. Това сериозно. Колкото до Козирозите... просто имах лош опит с един и известни наблюдения над още няколко такива екземпляра, които ме наведоха на идеята, че се надявам да не ми се налага да имам вземане-даване с мъже от тая зодия. И к'во стана... вече колко време се водим. И хем е учебникарски козел. Продължавам обаче да имам едно на ум за представителите на тази зодия.