Дата и час: 17 Яну 2026, 21:58

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 76 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Последни пояснения преди НАЧАЛОТО :)
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 00:52 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Имам няколко последни въпроса. Да започнем с откриването - чух че откриването на ректората е на 03.10, а откриването на факултетите ?! Пак отнякъде дочух нещо за 29.09. но нищо сигурно не съм прочел.
Друго важно кога и как ще си получим програмите ден по ден и час по час ?
Въпрос относно стипендиите - от 2-рия семестър или от 2-рата година можем да получаваме стипендии, в какъв размер са те, колко горе долу успех трябва за да се постигне ( за ФМИ примерно), и каква е тази европейска стипендия (колко пари и какъв успех ? )
И последно - спортът който запишем трябва ли да го съобразяваме с лекциите по време или ще можем да изберем в кой ден и кой час ни е най-удобно и съответно тогава да ходим на тоя спорт.

Мерси предварително ... :scratch:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Последни пояснения преди НАЧАЛОТО :)
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 00:58 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Откриването е на 29.09 от 10:00 . На 03.10 е поотделно за различните факултети. При обаждането, което направих днес , в СУ не можаха да ми дадат инфо за часа за различните факултети. Само в сайта на Историческия факултет има сведение за 03.10 - 10:00 в Аулата :)

" Официалното откриване на академичната 2011/2012 година за Историческия факултет ще се състои на 3 октомври 2011 г. от 10:00 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 09:47 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
ОТКРИВАНЕ
НА УЧЕБНАТА 2011/2012 ГОДИНА
за Факултета по начална и предучилищна педагогика

3 октомври 2011 г.

11,00 часа в Аулата
на Софийския университет
бул. „Цар Освободител” № 15

иииинтересноо..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 12:56 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/kalendar/t_rzhestveno_otkrivane_na_novata_akademichna_2011_2012_godina

Ето това мисля,че може да го сметнем за официална информация относно откриването на академичната учебна година. :D

А вече за факултетите май ще си почакаме,докато разберем там какво ще се случва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 13:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
ImUrNightMare написа:
...
Друго важно кога и как ще си получим програмите ден по ден и час по час ?
Въпрос относно стипендиите - от 2-рия семестър или от 2-рата година можем да получаваме стипендии, в какъв размер са те, колко горе долу успех трябва за да се постигне ( за ФМИ примерно), и каква е тази европейска стипендия (колко пари и какъв успех ? )
И последно - спортът който запишем трябва ли да го съобразяваме с лекциите по време или ще можем да изберем в кой ден и кой час ни е най-удобно и съответно тогава да ходим на тоя спорт.
Мерси предварително ... :scratch:

За ФМИ след тук за разписанията: http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/bachelors/index_html, също така като отидеш на откриването във фоайето ще я има.
Стипендии по принцип може да получавате от 2 семестър, но все още няма заповед за тази година и не се знае какви промени ще има.
Може сам да си избереш дата и час, когато да ходиш на спорт, стига за определения час да не са се запълнили бройките. Най-добре още първият ден от срока за записване на спорт да отидеш, за да може да избереш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 14:32 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 34 пъти.
lionni написа:
Откриването е на 29.09 от 10:00 . На 03.10 е поотделно за различните факултети. При обаждането, което направих днес , в СУ не можаха да ми дадат инфо за часа за различните факултети. Само в сайта на Историческия факултет има сведение за 03.10 - 10:00 в Аулата :)

" Официалното откриване на академичната 2011/2012 година за Историческия факултет ще се състои на 3 октомври 2011 г. от 10:00 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

тоест на 30.09 не трябва да присъстваме в университета-питам,защото не съм от София и ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 14:51 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
saviiinceto написа:
lionni написа:

тоест на 30.09 не трябва да присъстваме в университета-питам,защото не съм от София и ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

Лекциите започват на 3.10 .. та чак тогава : ))
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... n_kalendar

outside

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 15:25 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
peps™ написа:
saviiinceto написа:
lionni написа:

Лекциите започват на 3.10 .. та чак тогава : ))
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... n_kalendar

Аз също смятам, че откриването на учебната година за студентите е на 03.10 и аз съветвам saviiinceto да пристигне на тази дата. За съжаление, няма информация за час за отделните факултети ,освен за Историческия и този по информатика.
Вчера се бях обадила в Университета и ми казаха ,че в същия ден ще публикуват инфо. До сега нито в сайта на СУ , нито в сайтовете на факултетите има подобни сведения :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 16:32 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
Напротив откриването е на 29.09,а лекциите започват на 3.10 .
Това е за ФКНФ: http://uni-sofia.bg/index.php/bul/fakul ... _filologii

outside

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 17:20 
Pyromaniac.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Церемонията в Аулата е на 29, факултетните откривания и началото на годината са на трети.
Всмисъл, ако ви е проблем да идвате в София за 29, не виждам причина да го правите.

А иначе:

"Откриването на новата 2011/2012 учебна година за студентите и преподавателите от Юридическия факултет ще се състои на 03 октомври (понеделник) 2011 г. от 11:00 часа в 272 аудитория."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 18:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Искам да ви попитам нещо друго. Някой има ли идея, ако човек бъде приет сега на допълнителния прием, но е приет задочно, какво се случва!? Прочетох, че задочниците вече са започнали обучението си! Моля ви ако някой знае нещо по въпроса нека сподели!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2011, 23:46 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
AlexNikolova написа:
Искам да ви попитам нещо друго. Някой има ли идея, ако човек бъде приет сега на допълнителния прием, но е приет задочно, какво се случва!? Прочетох, че задочниците вече са започнали обучението си! Моля ви ако някой знае нещо по въпроса нека сподели!

Ам,не е ли забранено на хора,които са били приети при редовното класиране,да нямат право на участие в допълнителния етап(без значение дали са приети в задочна или редовна форма)?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011, 00:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
Той пита, ако сега бъде приет задочно ;)

Вероятно ще трябва да се снабдяваш сам с материалите за учене или да вземеш записките от някой колега и да се явяваш направо на изпити :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011, 13:01 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
thegirl написа:
Той пита, ако сега бъде приет задочно ;)

Вероятно ще трябва да се снабдяваш сам с материалите за учене или да вземеш записките от някой колега и да се явяваш направо на изпити :roll:

Тя съм, но какво и да е ;)
И да точно това се опитвам да разбера :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011, 13:13 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Някой може ли да ми поясни как стават заверките при задочниците и дали въобще има такива? Освен това каква е тази избираема дисциплина? Студентите ли я избират, между кои дисциплини я избират и кога? Очните играят ли някаква особена роля, освен за набавяне на материали за изпитите, в смисъл - проблем ли е, ако не ги посещаваш изключително редовно? И още нещо - от къде и кога мога да си взема индивидуален протокол за изпит за признаване на оценка от положен изпит в друг университет? Особено ме вълнува положението при първи курс :roll:

Благодаря предварително :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 76 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща