Аз все се каня да ти пиша въпроси и все ми изникват някакви работи, които само ми ядат времето.
Какво предпочиташ - жена с равни и удобни пантофки или жена с високи, секси токчета?
Ако трябва да избереш една храна, която да присъства във всяко твое хранене до края на живота ти, коя би била?
От какво ти е трудно да се лишиш?
Повече котки или кучета харесваш?
Напиши някакъв научно-фантастичен или фентъзи разказ, който да представя форума по начина, по който го виждаш ти - измисли подходящи персонажи за форумците с имената и цялостната им визия, поведението им, случките, в които ще се забъркват, взаимноотношенията между тях и т.н. Гледай да го направиш интересен

За горния въпрос ще те преследвам на лични съобщения до края на форумното ти битие, ако случайно решиш, че може да ти се размине.

Нора я накарах да облича форумците цялостно, но на теб ще ти задам задачката да ги облечеш с еротично бельо :Р Приема се и снимков материал за онагледяване. Изобщо - забавлявай се.
Не съм те питала в последно време как върви работата?
Ти всъщност занимаваш ли се по някакъв начин с поддръжка на интернет сайтове? Че скоро ще ми се наложи да се въвлека в една подобна дейност и ще е хубаво да разполагам с някакви хора, до които да се допитвам при нужда за информация.
Виждаш ли се някой ден да се разнасяш с луксозен автомобил, костюм, куфарче и визия на богаташ или предпочиташ да запазиш спортния си стил на обличане независимо от това какво работиш и колко точно високо в професионалната йерархия си?
Преди време беше казал, че идеалната жена ще е запалена по моторите. Настоящата приятелка отговаря ли на условието?

А на кои други "условия" отговаря?
Подаряваш ли й цветя?
Ако не - трябва.