Ангел написа:
Охооо! И аз чак сега да видя...
Здравей, здравей!

радвам се, че пишеш
Цитат:
Нещо лекичко (за начало): опиши не по-малко от 10 форумеца с музикални произведения

ще обединя отговора на този въпрос, заедно с този, насочен към иво, но в някой друг пост.

Цитат:
Защо не би имала (във всякакъв смисъл) интимни отношения с мен (примерно - интересно ми е да видя аргументация и за други форумци, но не искам да ти слагам никого другиго в устата

).
Какво те наведе на мисълта, че не бих?
Цитат:
За чий кеф ходи на Рила с дъновистите?! Или съм останал с грешно впечатление?
за
кеф на човек, който е правил и прави ужасно много за мен, когото уважавам и обичам. Жертвата си струва - да имаш толкова стойностен човек до себе си е безценно.
Цитат:
Суетна ли си? А ревнива? Злопаметна, може би? Манипулативна?
Суетна - на моменти и в границата на търпимото. ревнива - болезнено. Много мразя да ми пипат нещата, камо ли да си играят с тях

. Злопаметна - донякъде.. често прощавам, рядко натяквам, но си оставам с едно на ум. Манипулативна - по-скоро не.
Цитат:
Дай ми дефиниции за добро и зло. Каква е разликата между етика и морал и кое от двете трябва да е с приоритет, според теб?
етиката е наука за морала (по дефиниция) Моралът е с приоритет, той идва естествено и непринудено от човека(визирам себе си в случая, че напоследък всеки се обижда, като го наречеш моралист) Някои от хората в момента се стремят да излязат от границите на обществените нагласи за нормално поведение и вършат глупости... Мразя принудената различност... мразя напъни за оригиналност, газещи натрупваните с хиляди години ценности.
Не мога да ти дам дефиниции за добро и зло. да кажем, че добро е това, което не излиза от границите на морала.
Цитат:
Как така не сте се 'зели с Михов още?!

с 'Михов' си чешем взаимно общата логорейна нужда oт абстрактни разговори, които уж не значат нищо.. Има хора, с които искаш общуваш продължително, понеже ти е интересно, но не чак толкова, че да 'се вземете'
Цитат:
Някакви намерения за посещение/я на южните квартали в обозримо бъдеще имаш ли?

безцелно шляене в никакъв случай. Измисляме задачка и идвам
Цитат:
Четеш модерна българска поезия (доколкото ми е известно) - прикачи на Х>=5 форумеца по едно слово от нея...
затрудняваш ме твърде.
не ви познавам дотолкова. поезията е интимно преживяване... особено тая, дето чета аз.
ще пусна само едно -
мое усещане за тебе Цитат:
Препоръчай книга, филм, музикален албум и блог тук...
''Лудница'' на Волгин
кино - не разбирам нищо от кино - гледам трилъри и екшъни(колко типично за жена) - последното, което гледах -
http://www.imdb.com/title/tt0117913/албум - виж сега, последният албум, който съм си купувала е тоя на Ивана от 2000г. сигурно..
мога да ти предложа нещо за слушане -
http://www.youtube.com/watch?v=hAkK0MhLDgEblog -
http://cynical.elfglade.com/Цитат:
Firefox или Chrome?
50/50
Цитат:
Колко, какви и къде имаш белези?
само който ме е виждал гола, знае какви, къде и колко белези имам.
Цитат:
Доколко цениш вещите си?
по-малко отколкото трябва.. но за сметка на това съм егоистка и не си ги давам на никого
Цитат:
Избягваш ли случайността - стремиш ли се да планираш и предвиждаш, доколкото е възможно?
мразя изненади.. Планирам всичко със седмици предварително... не се справям особено под напрежение.. хм.. не точно всъщност.. справям се, но предпочитам всичко да ми е наредено и сигурно.
Цитат:
Целувката на раздяла - по челото или по очите?
без целувки, ако може.. мразя да ме пипат..
Цитат:
Ако смогнеш да отговориш, може и още да има

Бъди добре!
Благодаря ти.