inc написа:
Има крайна толерантност спрямо възгледите ти (въпреки несъгласието), както и на хората, които го споделят. [/u])
. Какво значи крайна толерантност, госпожице? Че не сте сигнализирали в полицията, прокуратурата, ООН и пр. каква страшна тема се пуска във форума ли? Тема, която засяга всички, но вие предпочитате да се заяждате за глупости.
Защо само 2-3 човека от форума искат да помислят накъде отива България и защо обществото ни гние?
За вас явно е по-важно да философствате дали автора е расист, фашист или терорист. И какви са възгледите ми, към които имало "крайна толерантност" ? Национализъм? Ако за вас националист е мръсна дума, би трябвало да се срамувате. Но за да се срамува човек, трябва да има и морал.
В първия пост просто дадох примар за извратена толерантност с циганския терор. Оттам нататък всеки би следвало да посочи примери за толерастия, каквито се сеща. Вместо това обаче пуснахте цял чувал с постове, в които се "безпокоите" да не се преминели границите на добрия тон.
inc написа:
"Да заявиш твърда позиция относно циганския терор" е просто крайно некоректно генерализиране и безпочвено обвинение. Най-нормалното е да получите негативна ответна реакция.
А мека позиция ли трябва да заявим? Аз не знам хора и общности без твърда позиция някога нещо да са постигали и да са променяли към по-добро.
Искате друг пример за толерастия - общината позволява 4 поредни гей-парада. Как въздейства подобна гледка на децата? Внушава им толерантност ли? Не. Развращава оформящата им се психика. Един гей-парад по никакъв начин не е проява на равноправие, по-скоро е проява на нагло натякване на т.нар. "содомия" .