От доста време си мисля да пусна тема, понеже това е първото предаване от рода музикално риалити в България, което ми харесва. Ама не само, че ми харесва, ми направо много ме кефи да го гледам.
Като се започне със съдиите - все хора, чието мнение уважавам и оттам вече - не ми се се тая какво казват. Няма простоти, няма лиготии.
После стигаме до участниците.. нямам думи. От тези, достигнали този етап на състезанието, като изключим 2-3-4-ма наистина не знам кой ми е тотален, абсолютен фаворит. Всеки ме кефи по свой начин и искам всички да спечелят.
Предишния концерт (от миналата седмица) беше доста силен, ама вчерашния - направо убийствен.
Сега следват няколко изяви на моите най-любими любимци:
Стела ми е супер любимка, поради непринуденото си поведение и уникалния си глас. Повече с първото, защото всеки в това шоу има уникален глас, а тя е такава естествена, особено, когато разбра, че е избрана - реакцията и беше уникална, жалко, че го няма клип. Та..:
Voice of boys - много са готини и естествени също (представянето им от вчера още не е качено, за съжаление - бяха доста hot):
Рафи - а този колко е чаровен, супер сладур, а как пее.. От кастинга:
От концерта миналата седмица (като качат от вчера - ще пусна и нея, той прави много шоу, кеф ти е да го гледаш) - доста е hot:
А този е пълна откачалка, ама пък е супер уникален и го уважавам за смелостта. Кефи ме, че сам си прави мултимедията, съчетава участията си с работа, бе.. старае се супер много. Като качат изпълнението му от вчера - ще го каза, а засега само това от кастинга, което докато го гледах, супер много се развълнувах, ех..:
Следя го понякога, не е лошо. Стела много ми харесва, талантлива и чаровна е, при това по някакъв свръхненатрапващ и приятен начин. Но мисля, че най-голямата ми фаворитка е МаРи.
_________________ "We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
останалите не правят шоуто, тия дето бяха яки, не минаха в първия кръг...
по правило гледам такова предаване до кастингите, после става тъпо и искат да се гласува и да се пеят златни хитове... аман...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
Регистриран на: 22 Юли 2005, 16:12 Местоположение: Танжер. И не само. Благодарил (а):194 пъти. Поблагодарили:672 пъти.
Не съм в течение на нещата, не гледам предаването, ама да питам - Боряна продължава ли нататък и как се представя?
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Не съм в течение на нещата, не гледам предаването, ама да питам - Боряна продължава ли нататък и как се представя?
За Боряна Баташова ли става на въпрос? Защото ако е за нея и аз искам да узная какво се случва ( нейното изпълнение от кастинга всъщност е единственото, което съм гледала от това предаване).
_________________ Vanity, definitely my favorite sin...
Регистриран на: 22 Юли 2005, 16:12 Местоположение: Танжер. И не само. Благодарил (а):194 пъти. Поблагодарили:672 пъти.
Мхм, да, за нея питах. Точно единственото изпълнение, което съм гледала и аз от цялото предаване. Още не мога да разбера какво чувствам, когато я гледам, защото хем изглежда толкова искрена, хем Андрей е бил много разочарован от нея накрая, хем и той без съмнение беше тежък характер, хем и майка му диктуваше живота му и.... абе, пълна каша, пък и нали никога няма абсолютна истина, Дано да е доволен от участието и представянето й, където и да е сега. Иначе и на мен ми хареса как пее, една идея по-ниско ми се стори, но емоцията компенсира. Пък и е интересна жена.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Колко трябва да си заспал, да имаш правописна грешка на собствения си прякор? Джейсън се пише Jason - идва от онова за аргонавтите, дето е по разказ на Холмарк и Орфей е from da hood...
Но идеята е друга - ако е EA се чете дълго И - Jeason = Джийсън... като Джийзъса, ама не баш...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
Е, той е различен спрямо хората, които не са като него, да...
ама хора като него - дал бог...
Дам, тия двамата са свежи, ама според мен народа няма да ги оцени... Най-много да има бум на вицовете за Мойсей
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл