invisible написа:
Търговецът на кристал написа:
докато се опознаете аааааама много добре и се сприятелите енд ол дат, може в един момент да се окаже, че другият вече ви е приел за "другарче" и после върви излизай от тая категория.
тук наистина ли мислиш че "другият" може да се замени с "момчето"

Ъм? Бе нещо май не се разбрахме. Мой приятел ми разправяше някога, че като си хареса някое момиче и излязат няколко пъти заедно (под няколко, разбирай 3-4 макс.), действа (под "действа", разбирай целувка, не е като да я награби), защото на 2 пъти му се е случвало да се забави с идеята да се опознаят и сприятелят и когато се е почувствал готов, оп! - ковнали го с "ама аз си те приемам като приятел". И, честно казано, преди да ми го разкаже това, не се бях замисляла за подобна възможност, защото за мен нещата стояха така, както ги казва Валя - не пречи да сме си били приятели и след това да стане нещо. Да де, ама после се замислих, че и аз имам една такава история - мътиха се нещата бая време. Та ще стане ли, та няма ли, та едни недомлъвки, ама иначе си бяхме приятели. И с времето нещата някакси се уталожиха и никой вече не споменаваше нищо за нещо, различно от приятелство. И се замислих - ами ако момчето е било в същата ситуация като този мой познат? Може да е искал нещо друго, но да ме е отписал като "просто приятелка", или да е мислел, че аз го смятам вече за "просто приятел".
Оттогава насам съм на мнение, че няма нищо лошо в това нещата да се развиват паралелно, когато тепърва си се запознал с човека, а не се знаете от време оно. Разбира се, това съвсем не значи да си лягаш с първия срещнат, а просто... хм... да опознаваш човека до себе си с идеята, че някой ден вероятно ще правиш секс с него. Примерно.