Бавария написа:
Щом темата е в този форум, да те питам неща свързани с него...
1. Защо се регистрира тук?
2. Какви ти бяха първите впечатления?
3. Ходила ли си по срещи и какво ти е искреното мнение за тях?
4. Има ли хора (без имена, за да е наистина искрен отговора), които истински ненавиждаш и са ти адски противни... от форума?
5. Харесвала ли си някой от тук... той разбирал ли е?
6. Хората, с които се сприятели в началото, сега още ли са ти близки?
7. Мислиш ли, че нещо полезно си взела от времето прекарано тук?
---
1. Понеже си мислех, че е пи*овско да си регистриран тук. И в началото ми се стори доста яко, докато се мъчех да събирам голям брой мнения, както всички останали

.
2. Първите ми впечатления бяха добри, понеже още не бях навлязла във "форумното общество", което до известна степен ме разочарова. Спомням си лафовете с Кристо, най-вече.
3. Ходила съм, разбира се. Дори на една среща бяхме заедно с тебе, но теб паметта ти е доста краткотрайна понякога

. Искреното ми мнение е - пи*ове, можете и по-добре!
4. Да ненавиждам? Точно мене ли питаш дали ненавиждам някого хахаха. Еми, не. Но противни хора имам със сигурност и то са такива, с които съм имала възможност да съм в добри, че дори приятелски отношения, но в един момент съм разбирала, че не си заслужават.
5. Нямам спомени да съм си харесвала някого от тук. Но е доста възможно, понеже аз съм доста влюбчива. Но не смятам, че човекът е разбрал.
6. Не. По-скоро с малкото хора, с които се сприятелих - пътищата ни се разминаха, или просто спряхме да общуваме по една или друга причина. А и знаеш, че много от хората тук са изградили някакво мнение за мен, до къде оправдано, до къде - не, така че не смятам, че мога и че имам желание да създам още приятелства тук.
7. Мисля, че срещнах итнересни хора. Научих се да изказвам мнението си, колкото и да не се харесва на другите, колкото и тъпо да изглежда в очите им. Срещнах прекрасен човек, за когото в началото имах лошо изградена представа. Човек, който е близко до сърцето ми и за който определено ме е грижа, човек, с когото надявам се, ще поддържаме винаги добри взаимоотношения.