Я аз тука да ти задам няколко сериозни въпроса

Как се виждаш след като завършиш? Решила ли си накъде и кога и как. С други думи...парите или кариерата (ако са несъвместими), Приятна работа и мизерно заплащане или гнусна работа и много пари?

Магистратурата пак ли ще е в СУ?
Зашо не харесваш Руменчев?
При никакви обстоятелства ли човек не може да те завлече на чалга?

този не е мн сериозен

Вярваш ли в интимната любов?
Наранявала ли си някого съзнателно? Защо?
Може ли човек да се промени?
Вярваш ли, че любовта между двама души трае вечно? Изобщо тя съществува ли и ако да до какви граници?
Какво куца в нашата администрация? Ако можеше да избираш кой министър би сменила и защо?
Има ли България силен лидер? А добри мениджъри? Коя крайност предпочиташ..,страхотни мениджъри, но безволеви, или силен лидер със слаби познания и малко опит?
Може би са ти писнали въпросите тип опиши еди какво си, но те са много фън за нас

... така че...
Опиши СЕБЕ СИ с героиня от някое художествено произведение и....като допълнение ако имаш възможност да изиграеш една роля в голям холивудски филм...коя роля би изиграла с огромен кеф
За или против смъртното наказание?
Справедлива ли беше присъдата на Стависки? Има ли по-равни пред закона или по друг начин казано...ако аз съм дал нещо на България и съм жертвал много време, усилия и труд...трябва ли да ме съдят на равно с кварталния пияница бай Пешо? С други думи...качествата и самата личност трябва ли да се бъркат със справедливостта? Какво е справедливост за теб?
И ..... сега един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...