|
Има нещо тотално сбъркано в мисленето ти. За да вадиш такива логики, трябва да си с тежко детство, да си мега-комплексиран не просто на лично ниво, ами и на национално.
България си е нормална държава, историята си е история. Ама винаги ще се намери някой изчаткал, да зачеше, дето не го сърби, защото, искал да се върне назад в миналото и лично да избие армиите на Антантата, ако може не с АК47, ми направо с права лопата. Ква е логиката?
92г от Ньойския договор? Чел ли си го? Всичко дето го пише в него е натоварващо за българската икономика и хората като цяло. Но са минали шокиращи 92г. от него и вече проблемите в него не се усещат. Хората не са простили. Не за друго, а защото няма жив човек, който да си го спомня. Или човек от подписалите го, който да е жив. Тва все едно - "дайте да се сърдим все още за онези походи на император Константи през 8ми век"... Кви са тия глупости? Историята е да се помни, но само от историците. Нормалните хора продължават напред и гледат бъдещето.
И що се пишеш българин и националист, като интересите ти са антибългарски? Ако го нямаше договора, знаеш ли каква е алтернативата? България поделена между няколко държави, и сега щяхме да си пишем това на официалния език - френски, румънски или гръцки. Ти си избери, БЪЛГАРИНО!
Много ми е чудно, къв националист си ти? Нито разбираш от история, от политика, само знаеш да се оплакваш, да вдигаш врява и да пишеш без да мислиш. Ако беше само ти - айде, щяхме да ти се смеем и да си изкарваме приятно понякогаш с глупостите ти. Ама проблема е, че има много мисля така и тва говори зле за обществото и народа ни. Пораснете, вече сме 21ви век, не мислете като черкези от 19ти. Щото от такива националисти, страда не "врагът, евреите и американизма", а самите българи. Национализмът в крайната му форма е секта от дебили, които нямат идея, кво говорят и ако не си съгласен си антибългарин....
Да, пич, знам, кво ще кажеш - че съм агент на бойко или на сащ, и че съм антибългарин и "турско мекере". Пиши си ги тия неща, не ми дреме. Но разлиакта между мен и теб, е че аз знам кво пиша и не съм тотално изгубена човешка кауза. И тва се отнася за всички като тебе - вие не помагате, а ПРЕЧИТЕ на България.
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|