Дата и час: 21 Яну 2026, 14:05

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и Страсти '11: MidwinterSun, vol.4
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2011, 22:45 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Crippled Alice написа:
Селкърк рекс - http://www.youtube.com/watch?v=SNLJDR-X ... =endscreen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Супер яка котка! Не съм предполагала, че съществуват толкова видове котки.

Има, има. Много повече има. При котките го има този момент с хаоса, че различните фелиноложки организации признават различни породи котки. Така се оказва, че една котка съществува в Щатите, но не и в Европа и обратното. Пълна каша. :)
1. Какво обичаш повече - да си стоиш вкъщи на спокойствие и да си почиваш или да се забавляваш навън? - и двете по равно. Имам нужда и от двете. Иначе животът ми става еднообразен и изморителен.
2. Харесва ли ти да домакинстваш? А правиш ли го? - В действителност има някакъв елемент на удоволствие, когато си шетам из вкъщи. Пък и е готино да видиш крайния резултат.
3. Кажи ни някоя случка, от която те е срам. И някоя забавна. Абе каквото си решиш и смяташ, че искаш да споделиш с нас :) - Ох, ами аз хич не съм по тези случки :lol: Най-големите ми изцепки са от типа да си изпусна метростанцията и после да чакам обратния влак, да се запътя към грешно място в Ректората и да се усетя твърде късно или да подмина улицата, по която трябва да завия, и да се усетя чак след две преки. Във всички случаи сигурно изглеждам комично като правя раздразнена физиономия и се обръщам в другата посока. :mrgreen:
4. Любим женски парфюм? - Доскоро любимият ми парфюм се оказа, че е излязъл от производство. Новият, който зае челното място в класацията, е Boss Orange. Някой ден ще си отделя парите да си го купя.
5. Защо толкова много обичаш котки? - Може би защото винаги съм живяла с тях. И защото са гушкави. И защото не се подчиняват - имат силно чувство за достойнство и човек трябва да си спечели уважението им. Да имаш приятелството и любовта на една котка е много специално усещане - подобно на това, което изпитваш, когато си постигнал много трудоемка цел.
6. Махаш ли някога от врата си онази джунджурийка с котката? - О, да! Нося я наистина много често, но по-често не я нося :cat:
7. Можеш ли да плуваш? А да караш ски/сноуборд? - Да плувам се научих някъде в 3-4 клас. Със ски/сноуборд съм се пробвала единствено на PlayStation :compress:
8. Най-екстремното ти преживяване? - Буквално адреналиново - бънджи скокът. Имам предвид самия скок и секундите непосредствено преди него, когато се провежда истинската борба - разумното желание да скочиш и непосилния инстинкт да направиш крачка назад и да се откажеш. Сблъсъкът на двете е невероятно силно усещане.
9. Обичаш ли маркови дрехи? Въобще, робуваш ли на разни имена, без значение за какво става дума? - Ако имах парите, бих робувала всеки ден до края на живота си на Армани. Имам тук-таме някоя блузка, пуловер или дънки на марката и съм абсолютно влюбена в тях, никога не съм виждала нищо тяхно, което да не ми е харесало. Също съм голям фен на Есприт.
10. Гнус ли те е от насекоми? - Да, с изключение на калинките. Пеперудите ме е страх, че мога да ги нараня без да искам, толкова деликатни ми изглеждат.
11. Някакъв странен навик? - Ами, то не е точно навик, но имам нервни ръце - винаги трябва да правя нещо с пръстите си, иначе се чувствам странно и не на място. Освен това не мога да пиша с химикалка. Е, не че не мога, но ми е неудобно - почеркът ми е по-грозен и ръката ми се изморява много по-лесно. Предпочитам да използвам писалка. На всичкото отгоре колегите ме бъзикат, че луксозната Черути, която ми е подарък от майка ми и която ползвам редовно, приличала на вибратор. :geek:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Дек 2011, 23:24 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Пффф... тая седмица интернетът ми е невъзможен (не че го няма, ама предпочитам да ... спя), та ще съм кратка:
Сравни любимите си хора със сосове!
Сподели любимата си форумна снимка!
Ако трябва да избираш между котки и шоколад, кое би избрала?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Дек 2011, 23:26 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
1. Разиграй един примерен сценарий за това какво би се случило, ако все пак не беше мигрирала в А клас. Какво щеше да е различно? Какво щеше да е същото?
2. Мислиш ли, че средата, приятелите и въобще хората около теб в известна степен определят характера ти, представите ти и вижданията ти за живота? Щеше ли да си същата, ако беше срещнала други хора?
3. Къде е преломът в отношенията м/у хората? Смисъл...кога един човек от просто познат се превръща в приятел и кога някой престава да бъде такъв?
4. А аз защо не обичам котки?
5. Сравни няколко форумеца с различни видове шоколад...имам бегъл спомен, че може и да си го правила, ама тогава само ще ми дадеш линкче.
6. Коя е любимата ти снимка с мен? :mrgreen: (гледай да не сложиш някоя на която не се харесвам!)
7. оф за мъжете нещо да те питам ли? :scratch:
8. Кога най-накрая ще признаеш пъкления си план за завладяване на форума и установяване на авторитарно управление на Суперсиса?

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Дек 2011, 23:47 
Неебателна.
Аватар

Ooooo, сетих се нещо гениално!
Облечи форумките с булчински рокли!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Дек 2011, 00:06 
лейди британска котка
Аватар

Мила написа:
Пффф... тая седмица интернетът ми е невъзможен (не че го няма, ама предпочитам да ... спя), та ще съм кратка:

Сравни любимите си хора със сосове! - Това ще е кратко :lol: Знам два соса: доматен сос с маслини, който ще олицетворя с Поли, и сметановия сос на майка ми, който ще асоциирам с теб. Ако си се надявала на повече, си надценила кулинарните ми умения. :lol:
Сподели любимата си форумна снимка! - Айде пък и ти. Не мисля, че имам такава. Имам ненормално много форумни снимки и определено не мога да кажа, че някоя от тях ми е любима.
Ако трябва да избираш между котки и шоколад, кое би избрала? - Котките. Има и други сладки неща, освен шоколада, които биха задоволили апетита ми за прости захари. Пък и като малка съм била алергична към какао, така че...

П.П. Хъммм... сега като задзяпах снимките из ФБ, просто за опита, и се сетих за тази. Може и да не е най-любимата, но определено е силна конкуренция:
Изображение

Мила написа:
Ooooo, сетих се нещо гениално!
Облечи форумките с булчински рокли!

Това ще е утре. Сега вече няма време за кога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Дек 2011, 00:41 
лейди британска котка
Аватар

Mushmul написа:
...

1. Разиграй един примерен сценарий за това какво би се случило, ако все пак не беше мигрирала в А клас. Какво щеше да е различно? Какво щеше да е същото? - Ами по всяка вероятност щях да се сближа доста повече с Диди, както и с Жани - тя ми е съседка, пък и трите сме учили в едно училище все пак. А навремето се мотаехме пред блока с другите квартални хлапета. Сигурно щях да имам повече приятели в квартала, отколкото имам сега. Не вярвам обаче, че някое от тези неща щеше да ми попречи пак да се регистрирам и да пиша във форума, както и да се запозная с тукашната компания. Може би по този начин щях да срещна и теб в крайна сметка, кой знае :drunken:
2. Мислиш ли, че средата, приятелите и въобще хората около теб в известна степен определят характера ти, представите ти и вижданията ти за живота? Щеше ли да си същата, ако беше срещнала други хора? - Хората и средата влияят, определено. Особено когато човек е в детска възраст - тогава влиянията са най-силни. Много малка част от сегашния ми характер ми е вродена. Повечето черти съм развила с времето под въздействието на определени действия и събития. Колкото повече се увеличава възрастта ми, обаче, толкова по-малко влияние имат хората върху мен.
3. Къде е преломът в отношенията м/у хората? Смисъл...кога един човек от просто познат се превръща в приятел и кога някой престава да бъде такъв? - Има два компонента, може би. Единият е доверието - ако не мога да се доверя на даден човек, ако не мога да съм сигурна, че каквото и да му кажа, той ще ме изслуша без да ме съди, то тогава и не мога да го нарека приятел. Вторият е знанието, усещането, че на другата страна й пука, че я е грижа - когато действията на хората говорят пределно ясно, че не мога да разчитам на подкрепата им, отново не може да става дума за приятелство.
4. А аз защо не обичам котки? - Защото обичаш кучета. И защото малко се лигавиш.
5. Сравни няколко форумеца с различни видове шоколад...имам бегъл спомен, че може и да си го правила, ама тогава само ще ми дадеш линкче. - Нямам спомен дали съм го правила, но честно, никаква асоциация не ми излиза. Може би по-нататък ще се позамисля отново.
6. Коя е любимата ти снимка с мен? :mrgreen: (гледай да не сложиш някоя на която не се харесвам!) - Тази:
Изображение
Нито е скорошна, нито двете с теб изглеждаме особено добре на нея, но просто носи едно настроение... Винаги ще си я обичам.
7. оф за мъжете нещо да те питам ли? :scratch: - Ако измислиш нещо, което вече да не са ме питали в предишната тема :lol:
8. Кога най-накрая ще признаеш пъкления си план за завладяване на форума и установяване на авторитарно управление на Суперсиса? - Ама ти не ми вярваш, че нямам интерес да го правя. Аз и сега си имам предостатъчно власт :king: но ако завладея цялото нещо, ще трябва и да го ръководя, а съм далеч от мисълта, че всеки един забутан раздел на този форум приласкава интереса ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Дек 2011, 07:22 
Неебателна.
Аватар

Сис, гледай роклите да са готови довечера преди 21.00,че като се прибера да ги видя и да припадна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2011, 20:38 
The bombardier
Аватар

Благодарил (а): 125 пъти.
Как си с времето напоследък?

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2011, 23:03 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Понеже съм голям фен на Батманитиии
един въпрос по тая тема...

Ако трябва да правиш филм за Батман...разпредели форумци из следните роли:

Батман
Робин
Батгърл
Жената-котка
Жокера
Мистър Фрийз
Бейн
Комисар Гордън
Вики Вейл
Рейчъл
Алфред
Харви Дент
Гатанката

Още един подобен въпрос, но този път с герои от Стар Уорс

Императора
Дарт Вейдър
Люк Скайуокър
Падме
Йода
Дарт Мол
Куай Гон *така май се казваше
Оби Уан
Анакин Скайуокър (понеже Вейдър ще е с маска)
Принцеса Лея

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2011, 00:38 
лейди британска котка
Аватар

Никак не съм с времето, както винаги. Вече имам уредени ангажименти до края на годината. Не съм имала време дори да натъкмя роклите за Мила :)

Антоане, тая работа няма да я бъде.
1. Ти може и да си фен на Батман, обаче аз не съм. От всичките тия герои познавам по-подробно само Батман и Жената-котка, половината се е случвало да ги чуя, пък другата половина хич и не ги знам.
2. Същото важи и за Стар Уорс - гледала съм филмите, но това е било много отдавна ;)
Т.е., ако искаш адекватни сравнения, задай ми нещо, което е поне близко до основните ми познания - виж котките колко хубаво се получиха. : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Дек 2011, 23:28 
лейди британска котка
Аватар

Добре че си оставих някои от въпросите за после, защото като гледам как сте се засилили да ме разпитвате, щях да си скучая цялата седмица :lol:

Бях обещала на Поли едно сравнение с шоколад, нали така?
Да видим...

Бял шоколад - Теди - нямам представа дали обичаш. Ама си една такава светличка и русичка, идеално за асоциацията : )
Млечен шоколад - Митко - вкусен и традиционен :Р
Натурален шоколад - Нора - класика в изтънчената й форма :drunken:
Черен шоколад за готвене, разбирайте 99% какао - Ангел - идеята е привлекателна и ексцентрична, но не е за всеки вкус.
Шоколад с чили чушка (лютив) - Кристо - пари ти на езика, но нищо не можеш да направиш :geek:
Шоколад с лешници - Ники - просто защото знам, че му е любим :flower:
Натурален шоколад с портокалови корички - Мила - същата изтънчена класика, но с щипка дързост
Шоколад с ликьор/пияна вишна - Поли - кеф ти е да се напиеш по този начин... :drunken:
Млечен шоколад с плодов пълнеж - Вяра - sweetness to death
Млечен шоколад с бял млечен пълнеж - Ил - защото пази детето в себе си
Шоколадово фондю с асорти пресни плодове - Иво - бохемска му работа :king:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Дек 2011, 01:07 
лейди британска котка
Аватар

И така, най-после започвам с дългообещаните булчински рокли на Мила. Бъдете търпеливи, ще бъдат предоставени на порции :Р

Започвам с Мила, естествено - харесвам пищността на роклята, както и асиметричността й - полата е разкроена отляво, а декорацията пада само под дясното рамо. Освен това не е традиционното бяло. (Между другото, роклята е на дизайнерката Пнина Торней и струва някъде около 25 хиляди долара :bounce: )

Изображение

За Милена съм харесала рокля на Лазаро - нежна и деликатна е, тъкмо като за нея:

Изображение

Това не можах да се стърпя да не го сложа на Дид - направо ми крещи за нея. От една страна я има строгата форма, от друга декорациите са толкова елегантни и контрастират ярко върху бялото. Хем е традиционна, хем не е традиционна. И особено харесвам корсета на гърба :cheers:

Изображение Изображение

За Нора исках нещо предизвикателно, секси и диво. Може би дори прозрачно на места. Но в крайна сметка коренно промених посоката - едно от нещата, които не могат да се отрекат на Нора е, че има стил.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Дек 2011, 18:58 
Неебателна.
Аватар

Силвия, това не е рокля, това е шатрата на руския цирк.
Обжалвам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Дек 2011, 21:06 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Милаааа... ама я пък к'ва ти е готина шатрата! Сериозно, мен много ме кефи, макар и аз да не си падам по тортестите рокли.
Силве, омъжи ме и мене, ако планираш продължение на списъка - моля, моля, моооля!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Дек 2011, 21:17 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Кога ще ми покажеш на живо Майки? :drunken:
Колко котки са твърде много? :P (разбирай въпроса, както искаш :) )
Кое е най-абсурдното нещо, което си успявала да свършиш, когато трябва да учиш, а те мързи?
Котките ти впечатлиха ли се по някакъв начин от лава лампата?
Нещо друго освен кабела на епилатора пострада ли от зъбките на Майки? :mrgreen:
С коя твоя авторска снимка се гордееш най-много?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти с MidwinterSun

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Размисли и страсти

^PrincessA^

39

1120

11 Яну 2009, 13:13

valandin Преглежда последните мнения