Нека да финишираме най-после роклите.
Фак може и да съм я оставила за накрая, но това в никакъв случай не означава, че съм я забравила. :Р
В интерес на истината, това е от най-любимите ми рокли.Толкова ми е любима, че доста време не знаех на кого да я дам - вижте я само колко е хубава и в гръбЗа накрая съм оставила себе си. Силно се надявам, че проявявате интерес към личните ми предпочитания за сватбено облекло

Обаче и да не проявявате, аз пак искам да се изфукам, пък и ей го, след два дни вече няма да мога така или иначе. :Р
Тук гледайте роклята вдясно. - Не успях да намеря достатъчно голяма картинка, на която да стои самостоятелно. Сайтовете на дизайнерите никога не са задоволителни по отношение на качество на снимките на роклите им.
Честно казано, бих носила и нещо такова - прекрасно елегантно еТова също определено се вписва в представите миКакто и товаОк, хайде да не прекалявам със снимките

Римска талия и набраздена, свободно падаща пола от шифон is all I need, pretty much.
thegirl написа:
Още малко въпроси от мен

1. Кого ще ти е интересно да разпитваш в следващите Р&С (без да поглеждаш класацията)? - Докторът. Ама пусто му, само аз и Ели се интересуваме като че ли, опасявам се, че ще го изберем и темата ще стои празна. А е много неприятно тема в Р&С да стои празна. Но надеждата ми е, че подходящият момент и за неговият разпит ще дойде до няколко седмици.
2. Коя е най-безсмислената тема във форума според теб? - Че тя една ли е, да я посочиш?

От чисто субективна гледна точка, на първо време ми изниква "Какво слушате в момента..." - не заради нещо друго, а защото съм виждала какво всъщност може да представлява една такава тема. Виждала съм как в друг форум тя е била избирана за най-полезна тема на годината. Виждала съм как хората влизат вътре, за да споделят музиката, която наистина вярват, че заслужава да бъде чута и от други хора, за да покажат нещо красиво и вдъхновяващо. При нас тя е поредното място за флъд-излияния.
3. А най-интересната? - Хъмх. Най-малкото, няма да е само една. Интересна ми е темата Помощ и съвети всякакви - вътре наистина могат да се намерят всякакви неща. Интересен ми е и Работният чат - от една страна, това е най-голямата тема във форума и своебразен архив, от друга, ако имам време да прегледам само една тема, това ще е тя. На трето място идва цялата класация Р&С - невинаги съм деен участник в нея, но намирам идеята за прекрасна; винаги е интересно да четеш новите теми, а е още по-интересно да четеш старите такива.
4. Ако не учеше право, щеше да учиш.....? - Психология. Щеше да е грешка. Но ако се върнем много, много по-назад във времето, още когато бях първи клас - ако тогава нещата се бяха стекли различно, сега щях да уча музика.
5. Какво искаш за Коледа? - Нищо материално със сигурност. Пък те нематериалните неща не се получават толкова лесно. Макар че ако докопам някой приличен коледен бонус, сигурно ще се обзаведа с чаши за мартини. : )
6. Любима коледна песен. - White Christmas, мисля. Всички коледни песни са прекрасни, разбира се, но тази просто не ми омръзва.
7. Опиши се с песен. - Искаш невъзможното.
8. Опиши какви неща би направила, ако за един ден можеш да си невидима. - Щях да се промъквам близо до хората и да воайорствам. Да наблюдавам живота им. Да слушам разговорите им. Сигурно ще се шмугна и в банята на някой мъжки екземпляр, когото намирам за привлекателен

Такива ми ти работи.
9. Оцени с точки от 1 (не харесвам) до 10 (харесвам) мъжете от страницата:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=15017&start=735 - Аааам, имаш предвид мъжете от снимките, нали?

Сигурно... Значи:
Хенри Кавали се върти може би около 7-8.
На Колин Фаръл не съм му фен - 4.
Калин Врачански е хубав, но също не е мой тип - и той 4.
Доктор Хаус пада до заветната 3-ка
Клайв Оуен... .... .... хм... мне... не е секси. 4.
Ерик Бана - come to mamma

- 8
Джулио Берути ми е прекалено, прекалено, прекалено лигав. 2.
Райън Гослинг се върти около 5.
Джош Фаро нещо хич не го възприемам. 2
Бен Афлек - моля ви се. Дори не заслужава оценка.
Гаспард Улиел (така ли му е името?) - аз по момченца не си падам. 2.
Костас Мартакис - абе защо тая страница на темата е пълна все с лигльовци?
10. Вярваш ли, че по Коледа стават чудеса ? А през останалото време от годината ? - Хората придават сами символичното значение на Коледа. Ако си наречем, и на 16-и юни могат да се случват чудеса. Пък това колко едно нещо е чудо... пак субективна преценка. Аз смятам, че за всяко нещо си има обяснение. Отделен е въпросът дали човекът е наясно с въпросното обяснение или тъне в неведение.
11. Какъв надпис или картинка би избрала за своя тениска? - Crazy cat lady - run while you still can
Бъзикам се. Не знам. Със сигурност не бих сложила на тениска нищо, което да ми е прекалено важно. Най-малкото искам хората да ме разчитат (буквално) по дрехите. Най-много да се разхождам вкъщи с някои удобен размъкнат суичър с котка на него.