anthares написа:
Цитат:
да знаех си че някой ще каже точно това, но не мислиш ли че е глупаво в една от най-хубавите специланости да се влиза с минимален бал 18.70 това нали се сещаш какво значи по малко от 3 да имаш наизпита, змаисли се малко.... има логикаа .
Аз пък си мисля че няма никаква логика, в това което казваш. Какво значение има с тройка четворка или седмица се влиза в дадена специалност. В крайна сметка това число което представлява не те класира - класирате представянето ти спрямо другите. А оценката като число не е се формира само от фактор "знания". Зависи и от трудността на изпита и сума други работи. И щом си мислиш че е толкова лесно да се влезе в тази специалност с бал 18.70 защо не си го направила и ти ?
А относно това че "винаги сте били прецакани", какво да кажем за специалностите където пък момичетата са традиоционно с нисък бал (защото има и мн такива) виж например информатика или КН. В крайна сметка всяка монета си има две страни и е глупаво да разправяш колко си наритана от положнието и как другите били много добре
браво беееееееееееее , къде съм споменала според теб че съм "наритана" ААААААААААААА... честно казано аз не искам да уча финанси, приеха ме това, което исках аа говоря по принцип не може да се влиза с тройка по литература финанси, защото финансите примерно са свързани с математика според мен, а те влизат с тройки по литература това не е нормално..... страхотни финансти ще излязат според мен, няма никаква развнопоставеност и погледнете другите специалности не само финанси
аз съм кандидатствала и съм си влязла говоря за другоитев хора знаеш ли че момичета с сравнително добри оценки по матем. в момента не могат да влязат нищо......... и ако обичаш не ми говори за тези две специалности информатика и КН ( то са тези общо взето) защото разликата в баловете е 1 единица само, а аз говоря за разлика от 2-3 единици всички знаем, че винаги момичетата тряябва да се борят много повече, за да влязат в хубава специалност, така че ако обичаш недей!!!!!!!!!!!!!!!!!
справка : мин бал вече не е 18.70, a 17.33
но ето това е най-шокиращото в случая:
ИКОНОМИКА НА КООПЕРАЦИИТЕ 13.49
или може би и това е нормално а ????????????????
ПП: ако може по-малко агресия следващият път, и без толкова образни думички !!!!!!!!!!!!!!