Дата и час: 22 Яну 2026, 19:40

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 22:05 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Няма смисъл да се наплашваш от сега... :wink: Първо, всичко е много относително, и да си се наплашил файда няма, а само като усетят че се плашиш, почват да се гаврят повече, така ми се струва... :twisted:
Пък и сериозно, още не съм опитала тръпката на изпита, но лекциите на Русчев са най-интересните от всички според мен...Има си и положителни страни...Ако ни преподаваше пък някой сухар, не знам дали щеше да е по-добре... :roll: Така е по-интересно... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2006, 16:42 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

"...каквото сабя покаже..." :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2006, 17:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Ами да... :P Сега на 6-ти ще опитам тръпката...Някой от тези, които ще минат преди мен, да казват как е... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: кажете за изпита...
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2006, 15:06 
В началото бе словото
Аватар

nrggirl, благодаря,че предлагаш лекции и аз да ви кажа,4е някаква мила душичка ми прати 400 стр. набрани лекции на Рус4ев с прератки към закони и пояснения-ако някой иска да у4и за сетпември Да ми пиШе на miellenelle@yahoo.com
И нещо много важно -кажете как протича самият изпит-събира ли книжките,за6тото аз много малко съм у4ила и се 4удя дали да ходя изобщо,защото той ако ми вземе книжката ще трябва и да ми проверява и да ми пише 2-ката,ако е така аз не искам да го 4акам ,4е много ми се искаше веднага след изпита да си тръгна и да пътувам ...моля кажете дали аз сама си оставям книжката с теста или ..така да се каже имам право да се откажа и да не си давам книжната Моята главна цел е просто на 7ми да видя какво редставлява тестът :wink: И тези от вас,който имат поглед над неговите лекции и искат да видят и тези,за които писах горе,нека изразят мнение за това колко им се струват добри и стават ли за голямото ваканционно у4ене или да търся друго да 4ета Успех колеги!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: кажете за изпита...
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2006, 18:17 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
нямате проблеми, за инфо мога много да ви дам, но предпочитам да не е във форума, някой ако се интересува за подробности за изпита, просто да ми драсне едно ЛС...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 10:07 
Легендарен флуудър
Аватар

Ей, ако има някой тук от 1-вите 4 групи, които са били днес на изпит - за бога братя , пишете! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: кажете за изпита...
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 20:28 
В началото бе словото
Аватар

mielle написа:
nrggirl, благодаря,че предлагаш лекции и аз да ви кажа,4е някаква мила душичка ми прати 400 стр. набрани лекции на Рус4ев с прератки към закони и пояснения-ако някой иска да у4и за сетпември Да ми пиШе на miellenelle@yahoo.com
И нещо много важно -кажете как протича самият изпит-събира ли книжките,за6тото аз много малко съм у4ила и се 4удя дали да ходя изобщо,защото той ако ми вземе книжката ще трябва и да ми проверява и да ми пише 2-ката,ако е така аз не искам да го 4акам ,4е много ми се искаше веднага след изпита да си тръгна и да пътувам ...моля кажете дали аз сама си оставям книжката с теста или ..така да се каже имам право да се откажа и да не си давам книжната Моята главна цел е просто на 7ми да видя какво редставлява тестът :wink: И тези от вас,който имат поглед над неговите лекции и искат да видят и тези,за които писах горе,нека изразят мнение за това колко им се струват добри и стават ли за голямото ваканционно у4ене или да търся друго да 4ета Успех колеги!

Здрасти :)

Относно книжките и 2-ките - ами не, 2-ките не ги пише, просто се оставя без оценка. Поне миналата година така беше - вписват се само издържалите - 3, 4, 5 или 6. Иначе - четете целия материал. И вниквайте. На тези, които са I-ви поток, само честито. Догодина ви чака доц. Траян Конов по Облигационно. Ей, не се шегувам, четете още от сега. Ако искате, мога да ви дам и лекциите по облигационно и по финансово за догодина. Някакси можем да се договорим.

Хайде, успех ви и хубаво лято.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 20:35 
Легендарен флуудър
Аватар

Да, бе,да, бе...Чета още от сега... :lol: От утре почвам за Конов...Още от Русчев не съм се отървала, а съм се изгърбила.Писнало ми е и ми се живее лятото...Никакво четене...Само да се измъкна утре-дай Боже!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: пишете моля
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 20:56 
В началото бе словото
Аватар

got, моля пиши утре и особено ако си в добро настроение-аз реших, че няма да отида на 7mi и лятото ще у4а по ГП и ше си преговоря по АП, за да го взема с висока оценка УСПЕХ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 14:39 
Легендарен флуудър
Аватар

СКЪСА МЕЕЕ... :cry: Цъфи...Тва е положението, тоя пич нещо не е в час...Миел, сори за гадната новина, бях по-голям оптимист, ама такава е реалността... :!: От нашата група имаше една огромна купчина с 2-ки, няколко 3-ки, 4ки, 5-ци и 6-ци...Но Русчев вика, че днес резултатите са ни били много слаби, а вчера имало "само" 22 процента 2-ки...Толкоз - не ми се говори изобщо.Тестът беше с много зае...аващи въпроси, с доста двусмислени отговори...Дано не съм те отказала да се явиш... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: гадост
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 18:27 
В началото бе словото
Аватар

аз вече съм си у дома и утре няма да ходя, но мисля, че трябва да се организираме здраво и да вземем да си направим заедно някакво спасително планче за септември :wink: много съжалявам за теб,got :(
аз за есента трябва да готвя и АПП-то -така че -----не че те успокоявам, но съм по зле и от теб Иначе по ГП ще у4а от М Павлова и от тези лекции, който са набрани и имат препратки към закони

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 18:56 
Легендарен флуудър
Аватар

Ами да, ще сме бая народ за септември... :wink: Още повече, че няма никаква гаранция, че ще го вземем... :twisted: Но - станалото-станало...Русчев не заслужава да му отделяме толква внимание, викам аз...Няма да го мисля цяло лято,ами... :lol: Жив и здрав...Дано имаме късмет... :thumbleft:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 19:10 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Гот, вече наистина съм наплашена :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 19:41 
Легендарен флуудър
Аватар

Няма смисъл, наистина...Ако е решил, ще те скъса!Но да ти кажа бях изненадана -колеги, които според мен не си бяха дали зор и не са блестели с особени знания на упражнения си взеха изпита с хубави оценки, а тези, в които се кълна, че учат по цял ден ги скъсаха...Така че - не се плаши, само ще му доставиш излишно удоволствие :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 20:17 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
не искам да злобея, ама откога ви казах, че в тоя изпит няма никаква логика и е абсолютна гавра. съжалявам, че трябваше да го преживеете за да ми повярвате. гот, честно ти съчувствам страшнво много, особено като знам че си си била редовна на лекции и упражнения, но това е положението... хубавата страна - подготвяш се за несправедливостите в живота 8)...

п.п. с питане и до Цариград се стига и ГП се взима, ама вие като не питахте :banghead: :dontknow: :reindeer:

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща