inc написа:
Привет, Мър! (Щом така ти допада)
Цитат:
1. Някой стана ли ти по-симпатичен след запознанството на живо? А по-антипатичен?
по-симпатичен - Вяра, щото преди да я видя нямах съвсем никакво мнение за човека, който стои зад Фейт ноу мор. по-антипатичен няма..
Цитат:
2. Защо продължаваш да не идваш на форумни? Има ли още хора, с които не си успяла, а искаш да се запознаеш?
щото се събирате много хора

а аз асоциирам групиките с лоши неща..
а искам да се запозная със Жокера, Търговецът на кристал и Ирина (ама тя не е от форума)
Цитат:
3. Какво не би си причинила по отношение на външния вид?
трудно бих отрязала косата си много късо...
Цитат:
4. Кога за последно си била с НАИСТИНА къс маникюр?
преди Коледа. ръцете ми изглеждат нелепо, преди да свикна да ги гледам по тоя начин.. после ноктите израстват и положението се пооправя..
Цитат:
5. Има ли форумци, с които поддържаш по-активен/редовен контакт отвъд форума?
двама. и двамата не са активни в писането... единичт дори не влиза или влиза два пъти годишно.
Цитат:
6. Би ли запознала някой от нефорумните си приятели (близки) с (поне част) от нас?
да. въпреки опасенията ми от непреодолими различия
Цитат:
7. Какво ти е дал форума? И какво ти е взел?
обогатил ме е с най-разнородна информация. дал ми е приятели, запознал ме е със стойностни хора. взел ми е време, което пък щях да вложа в нещо тъпо и безсмислено
Цитат:
8. По-рядко или по-често излизаш в "клошарски" вид?
рядко. покрай малките депресийки, в които изпадам..
Цитат:
9. След изминалото време: доволна ли си от "най-щурата си постъпка" (да си преориентираш тотално образованието)?

доволна съм от решенията, които взех в оня период, щото резултът за момента го виждам положителен.. но ми липсва икономиката със сигурност
Цитат:
10. Какъв тип заведения харесваш - барове, ресторанти, кръчми, сладкарници, ме'Ани?...
напоследък се чувствам добре навсякъде, стига мястото да е съобразено с компанията. но наскоро ми показаха арт хостел-а - в е' такова място е невъзможно да вирея повече от 10 минути.
Цитат:
11. Кое е последното културно мероприятие, което посети? (представяне на книга, театрална постановка, изложба, концерт...)
киното не се брои, нали

бех на '' за мишките и хората''
Цитат:
12. Всъщност доколко си меломан? Отразява ли се музиката, която слушаш на душевното ти състояние, по колко време и отделяш? Обичаш ли да посвещаваш част от деня си само за музика, или тя е по-скоро фон на ежедневните задачки?
не съм въобще меломан. разбирам музиката като фон, без който мога и да мина. Обаче пък се радвам да намеря нещо хубаво и да си го слушам с кеф
Цитат:
13. Каква музика НЕ харесваш?
електронната
Цитат:
14. Кое е най-милото нещо, което някой е правил за теб напоследък?
Мила ми написа приказка. Сестра ми ми донесе шоколад..
Цитат:
15, Харесваш ли стайни растения?
да, но трябва да си намеря кой да ги гледа. мене не ми се получава..
Цитат:
16. Лято или зима?
зима
Цитат:
17. Пердета или щори?
вкъщи има щори.. в моя дом някой ден ще има пердета и завеси..
Цитат:
18. Светло или тъмно?
тъмно
Цитат:
19. Има ли човек,от когото очакваш да се включи още в Размислите ти?
не.
Цитат:
20. Какво пропуснахме а те попитаме предния път?
гледам ли турски сериали
Цитат:
А, да...
Опиши форумци с ... пижами/нощници или каквото ти се стори подходящо за дейността
СПАНЕ...
флауърс ъф ивъл Силви Мила http://www.idlewildlondon.com/user/prod ... ss_350.jpgБолейн Мушмул the girl Crippled Alice Inc Pisobella Lunactic moon Lithium Disney-World Вяра fluffy cloud Търговецът на кристал aз (имам такава в шампанско)
Цитат:
Ако имаш нерви и желание може после и за
НЕспане.
aaa... айде всички по леглата! кво е тва НЕспане?!