FloWersOfEviL1. Разкажете как попаднахте във форума? А защо се задържахте?Във форума попаднах съвсем случайно, дори не знаех, че го има. По-миналата година, през април или май научих от колеги, че наши студенти писали подигравателно във форума на Софийския университе за ... едни неща. Тогава се разтърсих и попаднах тук. "Нещата" се оказаха по-други, но ми стана интересно, как студентите преценяват това, което се прави във факултета. Така продължих да надничам до октомври, като през цялото време изпитвах неудобство пред себе си, че сякаш подслушвам. Това чувство вероятно се оказа главната причина да реша да се регистрирам, да се "появя", а поводът беше желанието ми да се намеся в коментарите, свързани със студентските протести тогава.
Задържах се, защото ми е интересно.
2. Как и кога ви грабна операта?Трудно ми е да преценя. Ако се хвана за думата "грабна", то стана през последните 15-20г. Но операта не ми беше непозната преди това. През почивните дни вкъщи винаги е звучала по радиото. Макар рядко да съм се сещал, пускал съм си плочи през гимназиалните години за разнообразие между Бийтълс, Роулинг стоунс, Бляк сабат, Лед Цепелин, Дийп пърпъл, Емерсон Лейк и Палмър и други подобни.
3. А освен опера, каква музика слушате? Рамщайн, нещо? 
Сега почти не се сещам да си търся друга музика. Рамщайн са ми познати, но никога не са ме увличали. Последната ми "голяма любов" преди операта беше май Стиви Уондър.
Слушам понякога, когато видя някое познато "ретро" във форума.
4. На каква възраст са децата ви? Разкажете малко за тях : )Синът Ми завърши преди няколко месеца магистратура, но не физика.
Двете ми дъщери са студентки в нашия университет. Едната е пети курс, а другата отново първи. И двете не учат физика.
5. Смятате ли, че те ви смятат за задръстен? (реферирам към един свой пост, но мисля, че се досетихте : ) )Надявам се, че не, но може ли да знае човек?

Не вярвам да ми кажат, ако ги попитам.
6. А сега.. нека ви приобщим към форумната традиция! Опишете форумците, от които имате някакви впечатления, с.. опери!Това ще ми е толкова приятно, колкото и трудно. Ще го оставя за утре и няма да забравя.
Благодаря!И аз благодаря за въпросите.