|
Е, Гошко, радвам се, че поне имаш остроумните си отговори! Жалко, че не успя да ме впечатлиш и няма да ме заинтригуваш за повече от минутка - колкото да ти драсна отговорче /но не забравяй - все пак ме засърбя малко заради теб/. Не вярвах, че ще се опиташ да ми противоречиш, защото не ти се вписва в профила, но ето - сгреших. Разбира се грешката ми е резултат от нещо доста просто - ако не можеш да разбереш едно явление /в случая това си ти/, не можеш и да предвидиш действията му адекватно. Постепенно /дори и в момента/ трупам опит - пази се от свирепите ми атаки занапред !!! xD
Тъй като се правя на добър батко ще ти дам легенда, ей така от добра воля и за улеснение - всяко номерче е отговор на едно от изреченията ти.
1. Нямам желание да чета "цялостно" мненията ти, защото информацията в тях е една и съща. Но "повторението е майка на знанието". Така че все пак е полезно поне за другите, четящи форума. И къде е разковничето тогава? Най - много не ми харесват причините за действията ти или по - просто казано, в случай че стане някакво недоразумение, защо ти, аджеба, великият преуспял ГГ се занимаваш с писане тук. Няма да пиша какви са тези причини според мен или защо не ми харесват - ще стане твърде дълго съобщение, а ме мързи.
2. Претенции аз не предявявам. Знам какво мога, какво искам и получавам нещата, за които се боря и полагам усилия. Но за разлика от теб не търся чуждото одобрение и не "предявявам" претенции към него. Самочувствието ми идва от нещата, които съм постигнал, а не от това дали ми казват "Браво" или ми "Поблагодаряват". Мисля да ти върна обратно молбата за отношението, защото зрелостта ми няма нищо общо с него. Нито пък твоята.
3. Благодаря за подробните обяснения. Не си ме затруднил особено. Ако искаш яснота на мненията си в бъдеще - пиши с прости изречения /даже ще ти е по лесно, защото има по - малко запетайки/. Радвам се, че си бил спокоен от успехите си на първата сесия, но това е излишна информация за нас простолюдието. А да не мислиш какво пишеш /както ти спомена/ - не е креативно!
4. Радвам се, че знаеш какво искаш, но дали наистина е така? Или е до позата "Знам какво искам!"? Или, Боже опази, претенцията, че знаеш какво искаш? Но ... да не почвам пак с претенциите.
5. Затвърждаване на кое? На самолюбието ти? На егото ти? На желанието ти да кажеш на другите в последствие - "Вижте - изкарах и двата изпита!!!". Защо не даде 30 лева на някоя пенсионерка или дете? Това е от онези въпроси с Р дето започваха, но не мога да се сетя ... ти ще знаеш.
6. Нещо не ми се връзва "лековатостта" и "несериозността" ти на втората сесия с образа ти тук. Благодаря ти, но няма нужда да ми показваш колко си, както се казва, "ларЖ".
7. Радвам се, че обичаш да боравиш с факти. Това ще ти помогне много в бъдеще. Да ми пишеш как с лекота и нехайство си взел изпит, за който други хора полагат къртовски труд, отделят голяма доза емоции и т.н., е просто несериозно, но и много по - лошо - показва огромно неуважение към хората, на които тук уж се опитваш да помагаш. Дори да е "факт" - най - добре не парадирай с него.
8. Втори факт. Първо - за харесването и искането вече ти написах в точка 4. Второ - ще ти кажа една от причините да не одобрявам участието ти тук. Относно "висенето" ти - не съм те насилил. Правиш го доброволно и дори май отбелязах някои причини. Висиш и помагаш. Точно тук е разковничето. Тази твоя помощ е мечешка услуга. Вместо всеки сам да помисли за себе си и да си помогне - ти им отнемаш възможността да се погрижат за собственото си благо. А така и метода да търсят щастието си - със собствени усилия. Кога, ако не сега, ще се научат да искат това, което им трябва? Университетът не е като в училище - всичко наготово. Както един мой преподавател каза: "СУ няма да ви даде нищо. Вие трябва да си го вземете!" Е, ГГ, ще ги дондуркаш до завършването ли? Не вярвам. А може би си добър самарянин ...
9. Благодаря за пожеланията! Искрено се надявам тъпкано да ти се връщат!
Послепис.: Преговори си правилата за пълен и кратък член в българския език /ще ти е необходимо и за изпита по Медиен език и стилове на писане на 13ти/. Опитай с правилото "Той" - "Него" и не забравяй - NB! след предлог НИКОГА не слагаме пълен член. /извинявам се, ако последното изречение е продиктувало възбудителни реакции у някои от читателките ми xD/
_________________ .... THIS SHIT !
|