Регистриран на: 22 Юли 2008, 17:39 Местоположение: София Благодарил (а):863 пъти. Поблагодарили:363 пъти.
Ако имаш време и желание искам да опишеш перфектния дом, защото много ми хареса как описа мечтаната библиотека и спалня A ако нямаш време и желание ще те попитам как се справяш със специалността си и работата си, защото ми се струват изключително натоварващи психиката
Регистриран на: 19 Юли 2007, 17:51 Местоположение: в кучешката колибка Благодарил (а):129 пъти. Поблагодарили:248 пъти.
Ще отговоря и на последния въпрос и приключвам с темата. Съжалявам за закъснението
Така...
Търговецът на кристал
Теб май не съм те питала - би ли описала важните за теб мъже в живота ти с песни? Няма нужда да изпадаш в подробности, ако не се чувстваш комфортно. Разбира се, би било чудесно да разкажеш за тях и защо ги асоциираш с тези песни, но и само линкове биха били достатъчни.
Честно казано мислих няколко пъти над въпроса... и стигнах до заключението, че аз имам доста малко важни, ама истински, сериозно важни мъже в живота си. От сега казвам, че текстът не ми е от значение, внимание отделям на звученето на самото парче. Никога не съм се заслушвала особено в текстове, по-важно е цялостно да ми звучи хубаво.
Гаджето ми - Представям си парчето с газ до дупка Тва NFS имат адските саундтракове Мисля, че му пасва добре, на характера и като цяло.
И това парче му пасва също:
Баща ми - изобщо звученето и клипът адски му пасват
Дядо ми - не знам кво да кажа. Слушала съм тази касетка толкова много пъти в баба ми и дядо ми... И като се замислих сега, се сетих за това. Даже в колата си я слушам - откраднах си я от тях. Та... весел човек е, жизнен... Да ми все такъв още дълги години!
Иии... имам приятели, или просто познати, с които много обичам да си приказвам и на моменти много ми липсват разговорите с тях, но на определението "важни" му слагам някакво по-сериозно значение.
Чудих се дали да слагам други песни за приятелите и познатите, но реших, да не го правя за всеки индивидуално, ами направо ще дам едно парче (две), което хм... би описало част от характера им. Може би. Така, да не е без хич Това са за сега. и това
Dr Dulcamara Ако обичаш анимации направо гледай филма Иначе персонажът е готин тип, весел. А и обичаше музиката
Crippled Alice
Ако имаш време и желание искам да опишеш перфектния дом, защото много ми хареса как описа мечтаната библиотека и спалня
Все трудни въпроси ми задавате Има толкова много варианти. И огромен палат ми харесва, и замък с тайни коридори и всичко както си му е реда, и някоя малка схлупена къщурка, тип алпийка с втори полуетаж с едно легло... Но да не бъда алчна с големи замъци, може да е нещо подобно на това:
На два етажа. И на двата етажа задължително баня Най-малкото тоалетни, няма като стана на 100 да катеря/слизам за едната му тоалетна. Та...
На втория една спалня - моята Ще има и малка библиотека. Вече я описах. Искам и КИЛЕР! Задължително! Без килер няма да се разберем Имам нужда от боклучарник. Също така една малка стая тип кабинет - хубаво остъклена, да е светличко. С една маса и стол и един гардероб и диван, който при нужда да се разпъва и ето ти стая за гости! Също така една ГОЛЯМА тераса искам! Ще е над верандата на първия етаж На първия етаж - една маааалка малка стаичка с диванче, да кажем втора стая за гости. Като одъртея може и да стане моята спалня Стълбите не ги обичаме на стари години също така един прекрасен хол и една маааалка кухня. Задължително затворена, за да не се вижда бъркотията от хола. И голяма веранда
И задължително гараж Да си прибирам таралясника
Искам да имам камина, и да си направя инсталация да се отоплявам навсякъде с тая камина. Също така соларни панели да си сложа, искам и разни други такива енергийно и еко глупости, които да ми направят дома по-независим.
Интериорно има много идеи, но така или иначе модата се мени, та ако някога имам своя къща сигурно ще е в пъти по-различно обзаведена от това, което сега бих направила. Сигурно и самата идея за къщата със стаите и всичко ще е много по-различно. Последно като ходих в ИКЕА и ми дойдоха много нови прекрасни идеи за мебели и такива работи.
A ако нямаш време и желание ще те попитам как се справяш със специалността си и работата си, защото ми се струват изключително натоварващи психиката Трудно се справям, но свиквам. Като цяло свикването става още в университета, след това вече, зависи с какво точно се захванеш, е другата част от "свикването". Аз лично още се адаптирам и търся начините за справяне, не е лесно да си даскал А психическото натоварване си е голямо, според мен трябва да ми се плащат вредни (чудя се дали ще има преподавател в училище, който да твърди обраното) Но така или иначе лесно няма, а и в крайна сметка това ми носи удоволствие Все още съм неопитна и ми е много по-трудно. Но като понатрупам малко опит нещата ще си дойдат на мястото и няма и да ме товари толкова. В началото винаги е мъка
_________________ "Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Регистриран на: 22 Юли 2005, 16:12 Местоположение: Танжер. И не само. Благодарил (а):194 пъти. Поблагодарили:672 пъти.
Пис! Дядо ти ме кефи - да му предадеш поздрави и да ти е жив и здрав много, много дълги години! Е, как да си го обичам тоя въпрос - как иначе щях да разбера, че дядото на Пис е толкова готин?
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Опиши любовта Какво очакваш* от една връзка? Какво ще кажеш за рутината? Опиши форумците с по една дума. Опиши себе си с дума, песен, картинка и животно Ако трябва да имаш мото, какво би било? Ако имаше неограничено количество пари, които трябва да употребиш наведнъж, какво щеше да направиш с тях? Ако нямаше никакви пари, но имаше осигурен доживотен запас от храна, дрехи и всичко от първа, че и от втора необходимост, какво щеше да правиш?
Регистриран на: 19 Юли 2007, 17:51 Местоположение: в кучешката колибка Благодарил (а):129 пъти. Поблагодарили:248 пъти.
Нали уж нямаше да има повече въпроси? Не, че ми е зле, ма седмицата ми приключи
Jamesmagno Опиши любовта Едно такова, хубаво ти е с някой, ама по-такова хубаво, готов си да прощаваш и да се жертваш супер много.. Безмерно щастие и адски мъки, часове безмислени разговори и бездействие и в същото време имаш усещането, че това са най-съществените ти минутки през целия живот. Де да знам, то това е трудно да се опише Мога да изпиша цяла страница и пак ще се сетя какво да добавя. Може би, някак да се опитам да го синтезирам, това е да осъзнаеш, че имаш нужда от някой друг, който да е до теб във всякакви моменти.И усмивката на този някой да те кара да се усмихнеш и ти
Какво очакваш* от една връзка? Доверие, сигурност и да съм щастлива (тези всичките неща да са взаимни, нали...)
Какво ще кажеш за рутината? Ами... понякога е неизбежна, и все пак е хубаво да се разнообразява, иначе нещата прекалено много изтъпяват и накрая осъзнаваш, че дните си минават ей така, а ти не правиш нищо за себе си...
Опиши форумците с по една дума. Честно казано мързи ме в момента, спи ми се, пък това ще ми отнеме доста време.
Опиши себе си с дума, песен, картинка и животно Трудна задача Дума - реалист Песен - хъ-хъ Инфантилното розово фламинго примерно
Картинка - Това съм аз, сериозно. Край на въпросите от къде идва Pisobella, какво е, яде ли се и прочие. Животно - котка... или мишка >.<
Ако трябва да имаш мото, какво би било? Би ми се искало да е нещо от сорта на ... "Няма невъзможни неща " ...
Ако имаше неограничено количество пари, които трябва да употребиш наведнъж, какво щеше да направиш с тях? За едно нещо или просто на един път? Трудничко е така. Да предположим, че ги похарча на веднъж, но не задължително за едно нещо. Купувам си кола, къща, т.н., изкупувам МОЛ-а, уреждам си живота, уреждам на роднините квото мога и след това дарявам по разни нуждаещи се домове, организации и прочие. Ако трябваше да ги изхарча за едно нещо - може би бих ги инвестирала в някоя огромна сграда, техника и да започна бизнес с много работни места :Р Трети вариант е да даря огромна сума за наука примерно.
Ако нямаше никакви пари, но имаше осигурен доживотен запас от храна, дрехи и всичко от първа, че и от втора необходимост, какво щеше да правиш? Щях да си гледам кефа Предполагам, че пак щях да уча, пак щях да работя. Най-малкото, ако мързелувам по цял ден, ще ми омръзне. То е кеф до едно време, след това започва много сериозно да ти писва, най-малкото самочувствието ти според мен се срива и се чувстваш супер безполезен. Пък и пари все за нещо ще си трябват и/или ще им се намери приложение
*искаш, надяваш се, планираш и т.н.
_________________ "Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл