Дата и час: 17 Яну 2026, 19:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: WAT
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2012, 13:36 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
аз още съм си 11 клас, ама искам да попитам, ако отидеш в САЩ от май до октомври примерно, ясно е че изпускаш някои лекции, ама как стоят нещата с изпитите? че ми стана много любопитно, ама никъде не намирам информация :oops:
и друго да попитам, вие в 11 или в 12 клас почнахте да си учите темите? защото всички ме демотивират и ми казват, че било рано и пр.
мерси предварително :-)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: WAT
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2012, 16:16 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 155 пъти.
Въпрос на уговорка с преподавателите да се явиш по-рано и отделен въпрос да ги положиш успешно.Относно подготовката,няма конкретно определено време ,когато трябва да почнеш,зависи си изцяло от теб,някои хора просто се чувстват по-сигурни като започнат по-рано

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: WAT
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2012, 17:10 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
В моите курсове имаше хора, които бяха започнали от 11-и клас. По техни думи това е било напълно излишно и не им е помогнало да запомнят и научат по-добре нещата. Подготовката се събира съвършено добре в една година. Плюс това, идва време, когато осъзнаваш, че за изпитите си в уни четеш колкото за кск изпитите си и отгоре, като разполагаш не с цяла година, ами с... една седмица, в средностатистическия случай.

Ако искаш да излизаш на бригада, най-лесно е да го направиш в първи и втори курс, след това летните сесии стават твърде напечени и изтеглянето на изпитите от тях с два месеца напред може да стовари огромно напрежение върху главата ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]