Дата и час: 17 Яну 2026, 16:57

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Спряха водата в Студентски град - Защо?
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 19:42 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте колеги.

Втори ден топлата вода в някой от общежитията на СУ в Студентски град е спряна и не се знае кога живущите там ще имат отново "това удоволствие".

За разлика от предишните ми постове и коментари, сега ще оставя всеки сам да помисли защо това се е случило, има ли виновни, какъв е проблема, къде е конфликтът, има ли политически отенък тази ситуация и т.н.

Ще публикувам моята информация съвсем скоро. Просто ми се ще да изчакам още малко развитието, защото е любопитно кк младежите ще потърсят решение...

А сега можете да четете какво казва директорът на общежитията г-н Петко Горанов, директор на ПСБО в СУ и потърпевшата страна в неговия форум

http://www.uni-campus.net/forum/viewtop ... sc&start=0

До скоро и успех в търсенето на отговора! :)

Симион Патеев

Последна промяна alhimikat на 18 Юли 2006, 21:51, променена общо 2 пъти

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2006, 19:59 
Летящите Пръсти
Аватар

Малко фактология около моментното състояние на "Топлофикация" София ще прочетете в "Дневник" на този адрес

По непотвърдена информация спирането на водата е осъществено от "Топлофикация", поради неплатени задължения от страна на СУ в размер над 1 милион лева.

До скоро :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2006, 22:20 
Smells Like Teen Spirit
Аватар

И въпреки всичко хората си взимат изпитите!Още повече,че гледат да си ги взимат със 6тици,за да живеят в общежитие! Парадоксално...
По какъв ли не начин изтормозиха българския студент!При това "най-елитния"- този от СУ...
Е и днес ще се изкъпя със студена вода пък утре,като излизам, ще се порадвам на градинката пред блока, на лозничките и фонтанчето- пътечките около които водят все натам- към касите,където си плащаме редовно наемите...
Как ли тогава е задлъжнял СУ? Може би трябва да ни вдигнат наемите,както предлагаха преди...Тогава сигурно ще се уредим и със слънчеви колектори на покрива,та като този,който ни събира парите, задлъжнее пак на Топлофикация да можем поне да си топлим водата по алтернативен начин!
Предлагам същото и за парното през зимата,което в най-големия студ го нямаше...
П. Горанов написа:
Моля, не спекулирайте с темата "редовно платен наем", тъй като размерът на този наем е определен още през вече далечната 2000 г., а всички знаем какво е поскъпването на живота оттогава, особено що се отнася за цените на топлинната енергия. Обсъждаха се няколко варианта за увеличаване цената на студентския наем - аз предложих скокообразно, но УС предложи да бъде плавно, но в крайна сметка Студентският Ви съвет, който по никакъв начин не е отговорен за състоянието на общежитията, каза "Не" на всякакво увеличение и Ректорът се съобрази с тяхното мнение.
- цитирам форума http://www.uni-campus.net/forum/

Все пак, Уважаеми г-н Горанов, наема на 1 човек може да е около 40лв, но така наема за стая с 3 легла става 120 лв на месец, може би това Ви се вижда скромен наем срещу условията, които ни предоставяте, но не всеки може да го прецени според вашите възможности! Ако за вас 120лв за 16кв. метра са малко,добре, но аз не усещам своето лично пространство между трите легла, 2 маси и библиотеката, все пак съм благодарна,че има на какво да спя!Аз и двете ми съквартирантки...
Но каква е моята вина,че съм от провинцията и нямам жилище в София?Или,че родителите ми нямат възможност да ми осигурят квартира...Или,че искам да получа висше образование?

Може би трябваше да си остана на село и да отглеждам зеленчуци...Пък нека се изтрепят за този пусти Студентски град- "Градът на мечтите"...защото в него всичко е само мечта- парно,топла вода,сигурност при аварии, живот без хлебарки и т.н.т.
Само срещу 16 лв на месец+консумативи...К`во му плащаш? :wink:

Последна промяна united_colors на 08 Юли 2006, 13:47, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2006, 21:26 
wild child
Аватар

Вече има топла вода! Ама трябваше да дойдат телевизиите и да ни снимат резила :twisted:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]