Дата и час: 19 Яну 2026, 22:44

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос за кандидатстване в ЮФ- Право
МнениеПубликувано на: 29 Фев 2012, 22:57 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, 12 клас съм и искам да кандидатствам с право. Искам да задам някои въпроси, понеже не ми е много ясно и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.
Интересува ме задължително ли трябва да се полагат изпити по БеЛ и История или може и с матурата да се кандидатства?
Също така дочух, че влизането в ЮФ не е толкова лесно дори и с отлични резултати. Ако може да споделите при вас как е било .
Темите по история, които са разпространени в интернет вършат ли някаква работа или трябва да се разработват с помощта на учител или да се купуват (има разни обяви за продажба на подобни пакети от рода на 70-100 лева )?

Благодаря ви предварително!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Въпрос за кандидатстване в ЮФ- Право
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2012, 20:47 
В началото бе словото

Благодарил (а): 7 пъти.
aods написа:
Здравейте, 12 клас съм и искам да кандидатствам с право. Искам да задам някои въпроси, понеже не ми е много ясно и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.
Интересува ме задължително ли трябва да се полагат изпити по БеЛ и История или може и с матурата да се кандидатства?
Също така дочух, че влизането в ЮФ не е толкова лесно дори и с отлични резултати. Ако може да споделите при вас как е било .
Темите по история, които са разпространени в интернет вършат ли някаква работа или трябва да се разработват с помощта на учител или да се купуват (има разни обяви за продажба на подобни пакети от рода на 70-100 лева )?

Благодаря ви предварително!

Задължително се полагат изпити,не може само с матурите.Оценките от матурите се използват също,но за формиране на общия ти бал за кандидатстване.Силно се съмнявам,че ако имаш отлични резултати няма да те приемат...Не се доверявай на подобни слухове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Мар 2012, 22:18 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз пък познавам едно момиче, което имаше диплома 5,60 и две пълни шестици на матурите (български и история) и НЕ беше приета в Юридическия факултет на СУ!

Ти ако имаш знанията да изкараш шестици на матурите, ще можеш и на изпитите, но ти е ясно, че КСИ се умножават с по-висок коефициент, така че си прави сметка. Иначе ти пак може да си държиш матура по историята и да изкараш шестица, за да ти повдигне дипломата. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2012, 14:05 
В началото бе словото

Благодарил (а): 4 пъти.
Здравейте,имам един много важен,за този момент,въпрос.Извинявам се ако мястото на въпроса не е за тази тема.
Понеже сега е времето,в което се подават документите за предварителните изпити,искам да попитам,понеже съм от Варна,а брат ми е в София.. има ли някакъв вариант той да ми подаде документите в СУ,аз съответно ще му пратя оттук копие на личната карта и исканите документи,а той само да плати и да ги подаде.Много ще съм благодаря,ако отговорите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2012, 15:40 
Форумно зомби
Аватар

Благодарил (а): 739 пъти.
Veskou написа:
Аз пък познавам едно момиче, което имаше диплома 5,60 и две пълни шестици на матурите (български и история) и НЕ беше приета в Юридическия факултет на СУ!

Ти ако имаш знанията да изкараш шестици на матурите, ще можеш и на изпитите, но ти е ясно, че КСИ се умножават с по-висок коефициент, така че си прави сметка. Иначе ти пак може да си държиш матура по историята и да изкараш шестица, за да ти повдигне дипломата. :D

Знанията за 6 на матурите и знанията за 6 на изпита, според мен, са на светове разстояние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2012, 18:26 
Драскач

Благодарил (а): 21 пъти.
Angel_N написа:
Veskou написа:

Знанията за 6 на матурите и знанията за 6 на изпита, според мен, са на светове разстояние.

Определено е така.
Който пита дали може брат му да го запише- може :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2012, 18:47 
В началото бе словото

Благодарил (а): 4 пъти.
окей,благодаря много

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Мар 2012, 21:09 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
За въпроси и всякакви производни относно кандидатстването в ЮФ - специалност Право - пишете в тази тема viewtopic.php?f=168&t=20240

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Въпрос за кандидатстване за Право в УНСС

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

HoTi

20

1783

19 Апр 2007, 18:02

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения