inc написа:
1. Кога за последно някой ти подари цветя преди днес?
На 2ри март една приятелка дойде у нас с бутилка вино и цветя

Защото "по телефона звучеше все едно имаш нужда от бутилка вино и цветя"
2. Посочи топ 3 на най-досадните/дразнещи/смущаващи въпроси от всичките издания на РиС с теб.Поразгледах темите, ама не нещо не мога да съм сигурна. Дразнят ме простотии от типа "Яйцето или кокошката", но те ме дразнят принципно.
3. Би ли участвала активно в другите размисли (ако някой ден просъществуват пак)?I don't think so, I am too old for that
4. Разгледай колекцията си от разделители. Покажи ни 3-те най-шантави. А би ли използвала някой от тях дори с риск да го повредиш, изгубиш и т.н.?...Нямам "шантави", повечето са си от книжки, имам един от финландия, един щанцован от Уинчестър и май това е по-особеното.
5. Средно по колко време прекарваш вкъщи на ден? А каква част от това време оползотворяваш активно?Ами зависи кога се прибирам, но активно... не знам какво имаш предвид да го оползотворям, но вероятно е твърде малко.
6. Ще дойдеш ли на 24-ти?
Имам причини да се колебая, но вероятно ще се наложи да дойда
7. С какво усещане те остави "Страхът на мъдреца"? Носталгично, тъжно, замечтано...
8. Знаеш ли колко Миевил напомня на Геймън!?Никаква идея
9. Предпочитано заглавие на Пратчет?Истината, Пощоряване, Опаричване са ми любимите. Харесвам много и Петият слон и другите за стражата
10. Коя е типичната глезотия, която не трябва никоя жена да си спестява? Мммм, може би да има повече чанти, отколкото са й необходими, да си направи прическа и да си сложи червило и спирала сутрин, въпреки че няма да излиза...
11. Коя е панацеята за теб? Спането; напоследък всичко лекувам със спане - от внезапен пристъп на огорчение до главоболие.
12. Колко най-дълго си изкарвала без гости откакто си в тази си квартира?Мисля, че около две седмици.
13. Дай топ 5 на заведенията, които ти е най-приятно да посещаваш напоследък (колкото и да не си барманка... или пък беше баровка?)?15. Какво притежаваш ти, което сестра ти няма? (Не говоря за материални блага.)Диполоматичност.
16. А обратното: какво има тя, което ти - не?Упорство
17. Дай топ 5 на нови форумни лица (разбирай от последната година), които са те очаровали с нещо и са те спечелили. Ако не ти идва твърде лично, можеш да посочиш и с какво/защо.
Ъъъъ, честно да ти кажа изгубила съм сметка с кого кога съм се запознала.
18. С кого би предпочела да си поприказваш на дълго и широко за убиване на време с ФФФ или с Кристо? 
Бих предпочела да не се налага да избирам!
19. Хайде да идем скоро на театър!Ами хайде!
20. Опитвала ли си и харесваш ли шоколадите на Ераклеа?Да, пробвала съм почти всички. Най-харсвам бисквитената лъжичка
21. Сравни разни форумци със следните корици: Без захар - Blood Countess
Аз, Бойко - Кристо
9 зайци Търговецът
Признанието мхмм, всички форумни прависти накуп
Елегантността на таралежа KeineSonne
Хиляди сияйни слънцаСамотата на простите числа Момичето на корицата винаги ми е приличало на Болейн
Някои особености на саламовидните кучета Никога, никъде, никой Плазмодий, заради склонността към нощни разходки
Лявата ръка на мрака Боромир
Каубои и извънземни Трима души на бумел Митко, Манолов и ФФФ
Лицето ти утреМузей на невинността форумна среща
Аксолотъл прегазен на пътяГордост и предразсъдъци и зомбитаDasErste
Тайната на семейство Рей Фак
Ако искаш да си легнеш с мен ... сготви ми Иво
Законът на трите отрицания ъъъъъъъъъъ
На юг от границата, на запад от слънцетоНе за всички имам асоциации, просто не се получава...
Angel_N написа:
Какво ти е мнението за децата и родителството?
Много, много щекотливо.
Angel_N написа:
Какво мислиш за Япония?
Какво мислиш за Анимето и Мангата?
Не съм голям фен на нито едното от трите, но напоследък открих, че харесвам суши.