Velkata написа:
Здравейте и от мен

И аз ще кандидатствам английски в СУ и имам няколко въпроса

1.Някой знае ли как стоят нещата с отбелязването на отговорите в anser sheet-а? В книжките има някаква бланка, но ме интересува компютър ли ги проверява? Защото аз съм малко зле със зачертаването в такъв случай

2. Някой знае ли от къде могат да се намерят тези прословути книжки на Летера за подготовка в СУ?
3. По време на есето дават ли някакъв допълнителен лист, на който можеш да си правиш план?
Отговори:
1.На изпита ще ви дадат самия изпит като в книжка,в която нищо не попълвате.Отделно ви дават answer sheet където отбелязвате с x вярното.Те там ще ви ябяснят на място.Не се притеснявайте, и ако сбъркате отг. може да си го поправите.А относно дали комп.ги провевява,мисля,че не.Мисля,че прилагат някаква бланка или нещо подобно,защото на рийдийнга ми единият от проверяващите не ми е видял една грешка,а другият я е отбелязал,което значи,че проверката е от човек.
2.В големите градове би трябвало да ги има.Но за най-сигурно,в Ректората.
3.За есето ти дават чернова и белова.Проверява се само беловата.
Надявам се да съм била достатъчно изчерпателна.Не се притеснявайте относно формалността на изпита.Гледайте да се концентирате максимално и да покажете знанията си.Не се спичайте,защото това в никакъв случай няма да ви помогне.Препоръчвам ви да пишете есето направо на белова.Имате 50 мин. и няма да ви стигне времето за мислене и преписване след това.
Успех!