Дата и час: 23 Яну 2026, 00:52

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и Страсти '12: Crippled Alice
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012, 16:39 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Сравни ни с картинки, животни и известни личности :)

Песента ми е много добра, благодаря ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 14:32 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Благодаря и за песента и за дрешките! Чудесни са. А точно вчера бях облякла една почти балончеста жълта рокля. :lol:

1. Каза, че харесваш Флоренция и Неапол. А кои италианци предпочиташ като маниер на поведение и осанка - северните или южняците? Въобще, намираш ли разика?
2. Кой е последният мил жест, които си правила (след като явно ти се случва по-често) за приятел/ка?
3. Харесваш повече стайни растения или рязани цветя на букет?
4. Хм... теб не помня дали съм те питала традиционните ми въпроси:
- изгрев или залез;
- планина или море (или поле);
- твърд алкохол или бира/коктейл/нещо по-леко;
- кино или театър;
- щори или завеси
- лещи или очила?
5. Дай топ 5 на любими детски филмчета, когато беше малка. :)
6. Гледаш ли да се храниш здравословно?
7. Имаш ли някаква фобия?
8. Държиш ли много прахосъбирачки вкъщи?
9. Вещоманка ли си?
10. И сега... Опиши 10 форумки с маникюри. :mrgreen: И посочи 3-5 форумни мъже, на които според теб би отивало да ходят на маникюр. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 18:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 863 пъти.
inc

Благодаря и за песента и за дрешките! Чудесни са. А точно вчера бях облякла една почти балончеста жълта рокля. :lol:
Радвам се, че са ти харесали :)

1. Каза, че харесваш Флоренция и Неапол. А кои италианци предпочиташ като маниер на поведение и осанка - северните или южняците? Въобще, намираш ли разика? - Не предпочитам италианци. Иначе ако трябва да избирам - северняците, естествено.
2. Кой е последният мил жест, които си правила (след като явно ти се случва по-често) за приятел/ка? - Направих вчера за майка ми - пратих я да си почива и сготвих. Беше си мило :P
3. Харесваш повече стайни растения или рязани цветя на букет? - Рязани цветя. Не ми харесва да се грижа за растения. Досадно е.
4. Хм... теб не помня дали съм те питала традиционните ми въпроси:
- изгрев или залез - изгрев
- планина или море (или поле) - море
- твърд алкохол или бира/коктейл/нещо по-леко - коктейлчета :)
- кино или театър - кино
- щори или завеси - завеси
- лещи или очила?
- лещи
5. Дай топ 5 на любими детски филмчета, когато беше малка. :) - Пепеляшка ми беше най-любимата. Оттам нататък всичките по Картуун Нетуърк (преди беше доста по-яко) - примерно Пауър паф гърлс, Декстър. Приказките на братя Грим по Нова, които гид аваха. И разбира се Ейнджъл, детето на цветята :lol:
6. Гледаш ли да се храниш здравословно? - Не. Ама много искам :)
7. Имаш ли някаква фобия? - паяци, височини :) Нормалните
8. Държиш ли много прахосъбирачки вкъщи? - Ами повече са, отколкото бих искала да са. Харесва ми да украсявам с нещо, но пък като тръгна да чистя направо ми се плаче
9. Вещоманка ли си? - Ами пазя си вещите и не обичам да ми се развалят, ако това питаш - значи да. Ама не си ги държа само за себе си и да не давам на никого да ми ги пипа :lol:
10. И сега... Опиши 10 форумки с маникюри. :mrgreen: И посочи 3-5 форумни мъже, на които според теб би отивало да ходят на маникюр. :lol: Ще направя всички сравнения утре, защото сега звески ме мързи. А според мен мъжете нямат нужда да поддържат маникюр :lol: Само късички нокти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 20:31 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
:lol: Е аз като кажа мъж с маникюр не си представям някой готически пич с ноктопластика... просто човек с оформени нокти, евентуално с безцветен лак (ти тру фьешъни не си ли виждала?). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Контекста на тази част от въпроса беше по-скоро първоаприлска (щото според мен когото и да посочиш ще рипнат). :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 20:41 
Легендарен флуудър
Аватар

ахахаха значи съм прекалено бавна и не схванах идеята :lol: истината е, че съм виждала мъже в салона, в който понякога ходя, да си правят маникюр, но то представлява само изчистване на кожичките, оформяне на плочката късичко и това е. За да е чисто и спретнато. Нямам против това, но не ми се струва нужно :) Но е по-добре, отколкото нокти, по-дълги от моите и целите мръсни отдолу. Много благодаря за последното :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:02 
Форумно зомби
Аватар

Благодарил (а): 739 пъти.
Каква музика слушаш напоследък? Искам имена на изпълнители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:17 
Легендарен флуудър
Аватар

Маникюрчета

За Дид http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9384_n.jpg
За Силви http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2056_n.jpg
Мила http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0987_n.jpg
Стефани http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1310_n.jpg
Теди http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2267_n.jpg
Нора http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0018_n.jpg
Ева http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2969_n.jpg
Яни http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7046_n.jpg
Вяра http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5610_n.jpg
Ели http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6727_n.jpg
фак (Мър) http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5737_n.jpg
Менина http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8108_n.jpg

Харесвайте се сегааа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:34 
Легендарен флуудър
Аватар

Angel_N написа:
Каква музика слушаш напоследък? Искам имена на изпълнители.

Слушам всякаква музика без да се ограничавам. Ако започна да изброявам всички изпълнители, които слушам, ще се задръсти форумът :wink: Най-вече drum&bass и към това не включвам дъбстеп, ами чист, зареждащ, готин дръм. Залягам на Hospital, защото харесвам ликуид, но залагам и на малко по-тежките от рода на Sub focus, chase&status... Абе дръм ли е - не го отказвам, не бих могла да изброя всички изпълнители, затова посочих най-любимите като последните двама (трима фактически) са ми най-любими. Слушам поп, съвременна нискокачествена музика, предназначена да се консумира съвместно с много алкохол и включено лигаво настроение, от типа Рияна и тия дето ги въртят по Сити, Енджой, Витоша и други известни радиа. Слушам чалга - модерна, защото ретрото ми е твърде ту мъч, обаче не отказвам нищо от този жанр също. Изпълнители ще спестя, тъй като ми е все тая кой е изпълнителя при такъв тип песен - демек, не се трогвам да следя кой какво пее, затова всички ги включвам. Естествено, за ужас на много хора, слушам и "нормална" музика тип метъл, рок, голяма част от разновидностите в метъла, но тези са по-рядко. Мина ми манията да съм дарк и да мразя хората :lol: Ииии ще добавя и ретро, защото кой не слуша ретро?! Общо взето в колекцията си имам ВСЯКАКВА музика, дори класическа, кънтри, гръцко, сръбско, норвежко, рок. Хип-хоп - най-вече български работи от рода на Wosh, Logo5, Ruth, Даркстеп. Не мога да кажа всичко, което слушам - не си поставям никакви, ама никакви ограничения. Ще ти кажа какво не харесвам - "к-поп", "к-рок", "джей-рок/поп" и всички други китайски, корейски и японски неща. Не обичам много народна музика, не че я мразя, имаме невероятни песни, но не си ги слушам вкъщи. Не харесвам метъл, в който пеенето представлява грачене, умиране, припадане и т.н. действия, от които се чуват само звуци в микрофона. Не харесвам и тия крайните скриймо и т.н. емо простотии, които са смесица между гейщина и викане. Обаче трудно можеш да ме подразниш с музика :) Още ли искаш да изброявам изпълнители? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:42 
Форумно зомби
Аватар

Това е достатъчно, благодаря :) Защо "за ужас на много хора... слушам метъл" ??!!?! От моя гледна точка трябва да е чалгата, на мястото на метъла в тоя цитат! Слушаш крайно разнообразна музика ...! Едно браво мога да кажа само (със звездичка на чалгата).
Виждам, че си падаш по балкански работи. Аз последните 2 дни не мога да спра да слушам една и съща група и нищо друго. Може да ти харесат - Kultur Shock. Може и вече да ги знаеш. Ако не ги знаеш - чуй Hashishi, Cho ko ko, Revolutionary song, Words.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:45 
Легендарен флуудър
Аватар

Знам ги - много са големи. Те бяха идвали тук, може дори да не е само веднъж. Ти им чуй tutti frutti, няма равна. За ужаса го казах, понеже обикновено хората слушат само метъл и рок и са много нещастни, когато човек успява да слуша и друг тип музика :) Ако ти харесва нелогична музика като тази на Кълчър шок, чуй Pero Defformero ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2012, 21:47 
Форумно зомби
Аватар

И тях ги знам. А с Тути Фрути се зарибих по Kultur Shock. Същият човек, който ми ги предложи ми разправяше за Pero Defformero :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2012, 19:32 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Хей! Наминавам само да кажа, че маникюра ама хич не ми го уцели (цветът ми е малко :? ), но за останалите неща благодаря много.
Искам да те питам само 2 неща... айде, нека са 4-5.

1. Щастлива ли си? Ако да, защо? Ако не, какво ти липсва?
2. Би ли описала важните мъже в живота си с песни? Без имена, без подробности, които не искаш да разкриваш.
3. Сега се върнах да ти чета предната тема. Честно, имам чувството, че чета двама различни души. Какво се промени в теб за последната година и половина (от началото на ноември 2010, когато е било предишното ти гостуване в рубриката)?

Благодаря ти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2012, 21:05 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
Включване в последните минутки. :)
1. Какво мислиш за БГ филмите и сериалите?
2. Би ли живяла на покрив? Защо?
3. Ако имаш 5 лева, как за 5 минути ще направиш света по-добър?
4. А ако имаш неограничено време и финанси?
5. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш?
6. Кажи по нещо за форумците (мнение за тях или кой с какво си запомнила).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2012, 21:15 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Ооооо. Маникюрчето е жестоко... ама един ден на работа, и... толкоз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2012, 21:26 
Легендарен флуудър
Аватар

thegirl

1. Какво мислиш за БГ филмите и сериалите?- Много се радвам, че има такова раздвижване, даже имаме някои добри попадения от типа на Love.net и други, сериали също, обаче имаме още мнооооооооооооого път да извървим. :)
2. Би ли живяла на покрив? Защо? - Не. Искам уютна къща/апартамент ;) За какво ми е покрив?
3. Ако имаш 5 лева, как за 5 минути ще направиш света по-добър? - Никак. С 5 лева в днешно време нищо не можеш да направиш.
4. А ако имаш неограничено време и финанси? - Сигурно ще помагам на бедни хора и ще финансирам разни организации. Например бих дарила пари за Александър Невски, за да може най-накрая да го направят красив тоя храм, какъвто трябва да бъде. Бих финансирала и операции на хора, които нямат възможност да си платят. И бих купила bmw на брат ми, че само за това слушам :lol: :lol:
5. Ако ти предложат безплатен едномесечен престой в 3 произволни страни по света, кои ще избереш? - Унгария, Англия, защото не съм била и Чехия, защото пак не съм била :)
6. Кажи по нещо за форумците (мнение за тях или кой с какво си запомнила). - В началото мислех всички за супер недостижими и смятах, че никога няма да мога да завържа разговор с никого :mrgreen: С течение на времето осъзнах, че сте си съвсем нормални и не толкова страшни, колкото ви възприемах началото, млади хора, с които ми е изключително приятно да общувам. Запомнила съм ви с Борисовата, покрива, за който все слушам, а не съм ходила, и с факта, че не сте някакви простаци, а имате амбициите да се развивате и да успеете. Много е мотивиращо да си в такава среда и се радвам, че след кандидатстването в 12 клас не спрях да пиша тук :)

Мила, избрах ти този маникюр, защото знам, че червеното те кара да възприемаш света по един особен начин :) Така че си заслужава да го носиш, дори и само за един ден :P

П.С. колко дни ще ми оставите, да си направя задачките? Мързелива съм и отлагам всичко винаги :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти: Crippled Alice

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

Kristo

27

755

01 Ное 2010, 22:30

Borisg Преглежда последните мнения