slighter написа:
1. Какво ти харесва във форума?
2. Какво не ти харесва?
3. С кой форумец би искала да се запознаеш на живо (ако има такъв), кой ти се струва най-интересен?
4. Как ти се струват по-големите каки и батковци във форума? Много ли сме стари?
5. Как си представяш първия семестър, някакви очаквания?
6. Любима мисъл/девиз/мото?
7. (морално-житейският ми въпрос за деня) Някакво момче те е харесало и постоянно те ухажва. Толкова е влюбен, че не спира да ти пише и да ти досажда всеки ден. Но ти нямаш някакви определени чувства към него. Как би постъпила?
а) Ще му кажеш да престане и да се разкара защото вече ти е писнало от досаждането му.
б) На дълго и на широко ще се опиташ да му обясниш защо няма да се получи между вас, опитвайки се да не го нараниш много.
в) Ще го оставиш да си пише и да си досажда без да му обръщаш внимание с надеждата, че скоро ще му омръзне и ще се откаже
г) Друго. Какво?
1. Харесва ми това, че се обсъждат теми, които пряко ме вълнуват. А и има много интересни и забавни форумци, с които бих се запознала и на живо.
2.Не ми харесва присъствието на вече завършили хора, останали тук или за да поддържат "младостта си", или за да злобеят към изместващото го младо поколение
3. с Кристо, Плазмодий и Дъ гърл
4. Някои от каките и батковците са изключително готини, но други са изчадия адови, незнайно поради какъв факт следящи за всичко ставащо във форума, дебнещи като орлици и само атаки

А колкото до старостта ви- вие си знаете колко сте големи, стига да не се изживявате като "пазителите на форума", всичко е точно.
5. Започване на нещо ново, опознаване с хората и града, интерес към случващото се както на лекциите и занятията, така и в социалния живот.
6. "Кой както и каквото си направи!"
7. Ми при мен винаги се получава така, че първоначално казвам да се разкарат и че не мога да ги понасям, после винаги идва ред на дългите обяснения :Д