Аз не виждам защо трябва да те ядосва личния избор на друг.Ако не вреди на никой и никого-това си е избор,тя е успяла да включи и семейството си в това..ок.Нито ти яде от храната,нито те тъпче теб със зеленчуци.
Аз за себе си казах-вегетарианка не съм,защото ям понякога риба.Просто всякакъв друг вид месо ме отвращава,дори цяла риба не мога да ям.Ям я на някакви парчета,защото ме е гнус цяла и да и гледам главата.
Винаги съм била така..аз по начало не обичам да ям,въпреки че ми харесва вкуса на храните.Ако можех да не ям нищо..нямаше да ям.Но огладнявам и се налага де
Та по-добре се чувствам ако ям зеленчуци,плодове и млечни продукти.Обичам сирене..не бих станала веган.Първо,че е ужасно трудно да си намериш храна навън,в заведения...второ,че..сирене...обичам сирене.
Някой ден не бих карала детето си да е вегетарианец.Да,ще му давам повече зеленчуци и плодове,отколкото месо,но мисля,че е съвсем естествено след като местото е бъкално с толквоа хормони и химии.И при зеленчуците е така и предизвикват по много проблеми,та сигурно ще ми е труднод а му намирам домашно гледани,но ще му мисля тогава. Сестра ми наскоро стана майка и яде варено жито с домашен мед.Не защото не и се яде друго,а защото не трябва да яде никакви купени зеленчуци и плодове..месо особено,защото си е направо отровно за бебето.Леля ми преди месец получи някаква алергична реакция от пилешко...пи лекарсва,ноз ащото е лакомия докато ги пиеше изяде парче краставица и пак.Та да ви кажа всичко е опасно.
Аз съм и с анемия,но мисля,че достатъчно си доставям желязо и други нужни неща с храната.Вместо да бутам месо ям неща,които едно време нямаше и да се сетя,че стават за ядене.Много по-богато ми е менюто,по-интересно и си ми харесва.Няма да го налагам на мъжа ми,на децата..ако те решат ОК....аз нямам проблем да режа шунка и да готвя пържоли.Просто не ги ям самата аз.