Pisobella написа:
Срокът беше 20ти май. За 3 дни да ми мрънкаш ми се струва прекалено. Не издребнявай толкова! Не съм 24/7 във форума и си имам и други много по-сериозни ангажименти. Между другото ти не си изпратила снимки, така че няма как да бъдеш ощетена по какъвто и да е било начин с гласовете.
А бавенето и протакането на самите конкурси не е моя вина. Когато избирате теми, които след това вие самите не може да осъществите - проблемът не е мой. Честно казано аз към всяка тема мога да се включа и съм оставила избора на теми изцяло на вас. Освен това ти самата беше гласувала за "кръгло"-то....
1. Не мрънкам за три дни, а побутвам темата, щото беше заебана от всички за неопределен период от време и имаше три коментара под снимките. Което вероятно щеше да отложи пускането на новия конкурс с още три месеца.
2. И 'между другото' поне два пъти съм изпращала снимки. Веднъж дори съм си написала ника, представи си. Случаят, когато бях преебана при броенето на гласовете, не съответства на случая, който визираш ти.
3. Темата е избрана от всички, но като няма интерес и включване от никого, най-нормалното нещо е да има пригаждане към общите интереси/настроения, мобилност и смяна на темата.
Още повече, че напоследък темите са неактуални, което (според мен) е и една от причините за замирането на конкурса изобщо
4. И вместо да ми се нервиш публично, може да ме бамнете пак, примерно..
edit: и наистина съжалявам, че губя своето, твоето и мнението на останалите потребители в безсмислен и неконструктивен спор. Важното е, че целта за започване на дискусия относно новата тема е постигната

ПостСкриптум - гласувам за "Шарения".