april_z написа:
кристо не ми се разправя с теб , не разбираш . ползваш коректния език на върхушката и нестава дискусия с теб.
колко са тея дет имат големи печалби ? малцина ! какво имат общо с голямата маса? да не голямата маса са прилигировани да работят при правилните фирми близо до власта да им гарантира сигурни приходи. просто неструват твоите аргументи защото защитаваш с фалшиви думи и некоректен език власта да не унищожава и за напред. просто много малко знаеш от света.
или другияч казано , ти знаеш че да си от привилигированите трябва да употребяваш фалшивия им език за да стигнеш на горната хранилка на която лесно се живее.
Първо - виж си правопистните, пунктоационните и изобщо всички граматични грешки, преди да поучаваш когото и да е било на каквото и да е било. Нищо чудно, че си озлобен към богатите, образованите и успелите - защото няма как да идеш при тях и си обречен да останеш в калта.
Второ - Аргументите не стават грешки, ако са защитавани с език на факти, език на доказателства, логика и още повече - директни цитати от законите на страната. Не знам, дали е език на върхушката, но със сигурност е моя личен език и към него добавям и факта, че не съм част от нито 1 партия, нямам богато семейство и идвам от най-ниската прослойка. Но не крия, че целта ми е най-високата такава. Не бъркай политическите лъжи с думите на човек, който е израснал доста над обичайното ниво на говорене на простолюдието, което трябва да му говориш като сякаш има Синдрома на Даун.
И
трето - ако не схващаш, какво обяснявам и за какво са фактите, които съм дал, ще го кажа с най-простоватия език, на който съм способен - ходи се надбягвай някъде, не чети и не пиши, докато не порастнеш.