Я...гледам аз,че съм била пуснала тема. То и да разсъждаваме в/у въпроса...до краен извод не се стига,защото при всеки е различно и има различни подбуди.Уж този,който е френдзоунал е виновен,пък видиш ли влюбения глупак прави толкова невероятни и страхотни неща...ама ц-не го оценяват.
На мен все ми се случва да се сприятеля с някое момче/мъж и да го приемам като приятел,а в един момент се оказва,че той е Флюбен. Чудя се вече вие мъжете дали може да сте само приятели с жени.
В училище 4 години имах най-добър приятел,той все повтаряше,че бил влюбен,аз си мислех,че се бъзика.Накрая се оказа,че е вярно.и тъй като го обичах много реших да бъда с него.4 години мъки само защото го обичах като приятел и не исках да го изгубя.После като се разделихме започнаха да ми звънят приятелите му,на които бях споделяла и които явно докато съм приемала като приятело са ме заглеждали.
После си пишех с един...накрая ме побърка от смс-и,изтърсваше се пред нас...разсърди се,че съм го заблуждавала,а аз наистина го приемах за приятел
Един бивш съученик после...още ми е сърдит,че уж съм го излъгала.Чакай бе...8 г. не съм те виждала и ти се радвам като човек от миналото ми,сега дай да се награбваме.
Сега двама много близки приятели на моя ме обсаждат.Единия мога да кажа,че не е френдзоун,защото имам чувства,но се сдържам.Другия си е баш френдзоун-невероятен човек е,искам го за приятел,но той прави и говори неща,които.прехвърлят някои граници.И се чудя какво е това пусто мъжко приятелство,където си искат гаджетата един от друг.
И все такива неща ми се слуват,а не е да съм мис свят...и мис Люлин не съм...ама явно по необяснима за мен причина ме харесват. А аз обичам да общувам повече с мъже-по-забавни са,по весели,повече общи теми имаме и се отпускам повече.А вероятно мъжете го разбират като "харесвам те кат мъж" И се чудя аз ли съм виновна,те ли...