thegirl написа:
1. Защо трябва да има лимит за темите?
. Защото голямото количество теми в РиС поради естеството им създава предпоставки за изграждане на измамна оценка на индивида за количествената и качествена стойност на интереса, насочен към него. Един вид много ми галите егото, че сте ме избрали 6/7 пъти за 4 години без малко. Ше ‘зема да повярвам, че много ме харесвате или съм много интересна, а после, като се окаже, че не е съвсем така, разочарованието ше е с голям демидж по честолюбието ми.
Цитат:
2. Ако ти задам въпросите от първата ти тема Р&С по същия начин ли ще отговориш?
Без да ги чета(предвид че и споменът е блед)- вероятността е около 85 %. Опасявам се, че като ги прочета, процентът ще скочи на 90. Не се променям..
Иначе сега ги погледнах.. Ми.. вече пия..
Цитат:
3. Кога ще се появиш отново на форумна, мисля че беше обещавала няколко пъти, а не идва?
първо кратко интро – Като бех шести клас, баща ми ми обеща да ми купи колело, ако завърша с отлична оценка. Завърших и му показах бележника - всичко шестици. и грамотата (в основното на село всяка година ни даваха грамоти на отличниците). Той извади 200 лв., даде ми ги да си ги скрия някъде и каза, че скоро ще идем до магазина за колелото, а паричките са за ‘гаранция’. Мина малко време и почнах да мрънкам за колелото, а реакцията винаги му беше, че щом ми е дал парите у мене, все едно ми го е взел… и да имам малко търпение.
Колело ми купи накрая на седми клас..
Това ми е стандартното поведение спрямо всички. Казвам, че утре пътувам към София и тръгвам от вкъщи след една седмица… Малко като арабите..
Не, че нямам желание. Не, че не харесвам оффлайн компанията на форумците. В огромната си част ги харесвам нездраво дори.. просто се офлянквам..
Обещанието ми е като двеста лева 
Цитат:
4. Ако хванеш златната рибка, имаш право на 3 желания, какви ще са те?
като хвана златната рибка, ше я хвърля на Мартин да я изяде..
Цитат:
5. Ако имаш машина на времето, която може да я използваш само веднъж, къде и кога би желала да те пренесе?
След 30 години на същото място.. да ги вида тия мойте кви глупости вършат…