Te са чак втория семестър, има време
Иначе,
- основи на рекламата - интересно е, но на мен лично на моменти ми идваше малко в повече възмущението на преподавателя от корупцията в СУ и в медиите (и нявсякъде?). Мои колеги продължиха да ходят и бяха доволни. Изпитът мисля че беше да се направи реклама (печатна, демек на хартия), отговаряща на определени критерии и да се говори нещо свързано с нея.
- европейска стратегия - малко малоумен и несериозен предмет ми се видя (но за сметка на това се взима ужасно лесно). Става въпрос не за продуктово качество, а за качество на организацията, структура на организацията и т.н (малко високопарно ми звучи). Материята сигурно е интересна, но преподавателят говори много и говори все оф-топик. За крайна оценка трябваше да се превежда някакъв текст по темата (от английски) с дължина 5-7 страници от групи по 2-3 човека. Целта на превода е да се види, че сме разбрали текста (лол ...

). Освен това накрая трябва да се прочете една глава от учебника (не са дълги), да се разкаже и да се нарисува схемичка за 6. Отбиване на номера ми се видя и се отказах.
- основи на митническия контрол - не съм ходила и нямам информация.
Психология на рекламата също не е лош предмет, предполагам че ще ти хареса, ако си ходила на Икономическа психология. На мен любимия изборен от 3ти курс ми беше правен английски (карахме го първия семестър) при един много печен юрист от Щатите. Не учехме толкова думи и термини, колкото като цяло информация за това как действа системата на общото право, разигравахме дела, разсъждавахме по казуси - не беше предмет в стил пишеш и зубкаш. А и не задълбавахме толкова, колкото например правистите биха задълбали в материята, учехме обща, но полезна информация.
Голяма реклама направих, няма що

Дано инфото ти е от полза