Дата и час: 21 Яну 2026, 07:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 10:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
И аз разполагах едно време с един такъв хороскоп за мене си-верен, ама от верен по-верен. За съжаление,когато ми сменяха харддиска трябваше да замине заедно със стария. Ама не съжалявам,защото вече си бях прочела хороскопа няколко пъти. Пък и нека другите не се преосведомяват. :twisted: И си напълно права,че хороскопите във вестниците и медиите въобще компроментират астрологията като цяло, макар че за мен тази астрология,която се занимава с характера ти, а не с бъдещето е истинската астрология.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 11:46 
В началото бе словото
Аватар

mdam, i az sm syglasna s towa za horoskopite po westnicite......
predi se interesuwah malko poweche ot astrologiq, naposledyk ne chak tolkowa, no ne spiram da se ubejdawam che ima mnogo istina w neq.. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 12:54 
spodelqm napulno mnenieto vi :lol: ,
daje sum u4udena 4e tuk ima hora interesuva6ti se ot astrologia i li numerulogia, vse pak pove4eto se otnasqt malko ili mnogo s prenebrejenie i nedoverie kum podobni ne6ta...
pozdravi :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 14:18 
В началото бе словото
Аватар

Поздрави и на вас,приятели фенове на астрологията и нумерологията! :notworthy: :wav: :hello2:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 15:53 
В началото бе словото
Аватар

Олеле!Забравих да добавя фигурно пързаляне в хобитата си. Голям фен съм и това си е направо непростимо.Самата аз въобще не мога да се пързалям с кънки(най-вече,защото не съм се пробвала :lol: ),но пък спортът е страхотен. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 16:16 
Гутенберг
Аватар

Мен пък адски ме е страх от леда... :oops: Тази зима съм толкова благодарна на колежката Терпсихора, че ми държа ръката да не падна , цял час :oops: Благодаря ти, ангелче! :love4:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 18:56 
В началото бе словото
Аватар

Winyan написа:
Мен пък адски ме е страх от леда... :oops: Тази зима съм толкова благодарна на колежката Терпсихора, че ми държа ръката да не падна , цял час :oops: Благодаря ти, ангелче! :love4:

Страх те е от леда?Аз пък си вървя по него докато падна. :D Задължително е поне веднъж всяка зима да падна иначе няма да съм аз. :roll: Таке че ледът не ме притеснява. Всъщност аз много обичам зимата, тя ми е любимият сезон. Затова и всъщност нямам нищо против леда и даже си го обичам заедно със снега и дори студа. Обичам снега. Зима без сняг не мога да понеса. :cry:

Обаче Терпсихора?Това не е ли една от музите в гръцката митология? Почти съм сигурна,нали се интересъвам и от различните имена. Та искаш да ми кажеш,че имаш колежка с това име ли? :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2004, 21:19 
Гутенберг
Аватар

И аз обичам зимата, но от леда ме е страх, защото много падам по него и съм чуплива...напатила съм

Не, това й е ник-а:) От музите е, тази на танците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 00:52 
В началото бе словото
Аватар

Ei, hora - pyrzalqneto na led e edno ot neshtata, zaradi koito nqmam tyrpenie da otida v Sofia. Ama sym sigurna, she sym mnogo lqva... Aide da me nauchite :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 12:55 
Гутенберг
Аватар

Какви ли ще са цените тази година. Преди беше 2 лв вход и 3 лв кънки под наем, като задължително трябва да си носиш личната карта, но не студентската.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 13:39 
В началото бе словото

hei, tova 4e ste fenove na figurnoto parzalqne e super!i na men stra6no mi haresva!a,da-za hobitata-tanci,tanci i pak tanci!nai-ve4e sportni!ne mislite li oba4e 4e trqbva pove4e mom4eta(e,i momi4eta)da tancuvat?naistina e kofti da otide6 na diskoteka i da tancuva6 s nqkoi,koito vaob6te ne znae kakvoda pravi s krakata i s racete si... :withstupid:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 14:00 
В началото бе словото
Аватар

tuk nqkude prochetoh za numerologiq i mi stana liubopitno
kakvo tochno predstavlqva numerologiq? neshto svurzano s cifri? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 14:04 
В началото бе словото
Аватар

Одилия,за пързалянето на лед не мога да ти помогна,защото и аз не съм се пробвала досега,но пък много ми се иска. Ако искаш може да си организираме едно групово ходене,когато локализирам пързалките. :D Поне да падаме в компания. :lol:

Виж Терпсихора за ник става. Аз проверих вчера в един сайт за имена в Интернет и видях,че това е музата на танците. :D Интересна идея за ник,обаче. Досега друга муза не бях срещала. :D

И много поздрави на лб_лб! :hello2: Страшно ми е приятно да срещна друг фен на фигурното пързаляне. И ти си поканена,ако искаш да ходим да се учим да се пързаляме заедно. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 14:09 
В началото бе словото
Аватар

Qwerty,нумерологията е наука за числата наистина. Чрез нея можеш да научиш повече за рождената си дата, защото сборът от всичките цифри в нея влияе върху характера ти. От друга страна на всяка буква от азбуката съответства по една цифра от 1 до 9 и ако знаеш коя цифра към коя буква се отнася можеш да научиш повече за влиянието пък на името си върху теб. В общи линии е това. Ако искаш мога да направя демонстрация. Само някой трябва да си даде името или датата на раждане и аз ще дам информация за тях. Пък после той може да прецени доколко тази информация се отнася до него. Рядко е вярна 100%,но пък си е доста вярна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2004, 14:41 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Чрез нея можеш да научиш повече за рождената си дата, защото сборът от всичките цифри в нея влияе върху характера ти.

Според тези думи майка ми ми е определила характера, защото тя е решила да се родя на 26-то число. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща