Дата и час: 12 Апр 2026, 17:00

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 16:41 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Да, точно тогава се определят баловете и няма как да теоретизирате какви ще бъдат след устния, преди той да е минал, защото крайният бал зависи от представянето на хората И на този изпит, където оценките варират от 2.00 до 6.00. Неслучайно по-рано ви казах да не правите сметки, а да си гледате собствената паничка, защото това, дето искате да го сметнете, няма как да го сметнете. Балът ще ви излезе в персоналната информация в деня, в който излязат оценките от последния ви изпит (т.е. от устния).

Относно изнасянето на резултатите от устния - става или вечерта на същия ден, или на следващия, ако сте мноооого народ и/или има някакъв проблем. Няма да чакате дълго. И ги качват и в някакви малко по-странни часове, а не само в работно време. Когато аз кандидатствах, се прибрах към родния град веднага след изпита, защото бях обещала терен за изпращането на съученик, който заминаваше за САЩ, а имаме таван, идеален за целта. Бях у дома някъде към 20:00 и нямаше резултати. Към 23:30 ходихме за още алкохол и минахме през нас, че на момчето, което ме придружаваше, му се ходеше до тоалетна. И аз докато го чаках, реших да проверя пак за резултати, макар да не очаквах, че може да са ги качили в промеждутъка - и оп! - 6.00 Само дето не го извлякох от тоалетната с писъци, ама се грабнахме и се върнахме до денонощния за ОЩЕ пиене, че вече имаше и повод. :)

Последна промяна Търговецът на кристал на 10 Юли 2012, 16:43, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 16:41 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).

Българска филология, II курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 16:53 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
Честито на изкаралите добри резултати :) Дано ви хареса във ФЖМК :) Вече имаме wi-fi поне :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 16:56 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Трябва ми съвет.. На предварителния имам 4.25 ; ДЗИ - 5.64 и история- 5.67. На редовния писмен оценката ми е мноооого зле. Отчаяла съм се и се колебая дали изобщо да ходя на устен или не ... Писала съм и трите специалности,но най- много исках журналистика.. на практика бала ми няма да е достатъчен ... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:00 
Persona non grata
Аватар

Благодарил (а): 105 пъти.
Еми много ясно.Нищо не се знае до последно.А и другите 2 специалности са много хубави.Не се предавай :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:02 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейте! С 4 на първа и с 4.75 на втората изпитна сесия,определено ми е по-спокойно.
lilinda, нищо не пречи да идеш на устния изпит. Нищо никога не се знае.
Желая успех на всички ни. :}

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:10 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
А и винаги можеш да се прехвърлиш след първата година - или поне да опиташ. Доколкото знам, прехвърлянето между специалности в рамките на факултета не е невъзможно, така че просто си сядаш на д-то, изкарваш добри оценки и... ще има малко ходене по мъките, но ако наистина искаш точно и само Ж, вероятно ще си заслужава. Пък може и книгоиздаването да ти хареса, ако те приемат това.
Имало е много изпити, на които не съм искала да ходя, защото съм усещала, че няма смисъл. И баща ми винаги ми е казвал, че ако не отида, все едно се късам сама. И единственият вариант да съм скъсана със сигурност е, ако реша да не се явя изобщо. Прав е човекът, отивайте.
За протокола - не са ме късали на нито един от въпросните изпити. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:11 
В началото бе словото

Благодарил (а): 3 пъти.
Може би аз съм най-щастлива от ниската си оценка-3.50 :D понеже не платих класирането, защото знаех, че няма да ме приемат, макар и с прекрасни оценки по история и на матурата...:) Желая на всички 300 и повече кандидати, които ще се явяват на устен, успех и торба търпение, защото при тази многочисленост май ще трябва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:29 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Имам чувството, че са се олеснили за устния - по-малко високи оценки, малко над 3.50. За да могат по-лесно да мине препитването, а не да се проточи с часове :)

Българска филология, II курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:35 
В началото бе словото

Yordan Enev написа:
Честито на изкаралите добри резултати :) Дано ви хареса във ФЖМК :) Вече имаме wi-fi поне :D

Абе Данчо откога имаме и wi-fi бе? :) :) Аз нещо съм пропуснал тази радостна вест! :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:37 
Драскач
Аватар

От тези близо 900 кандидати на писмен изпит, колко ще отидат на устен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:43 
Правист по душа

Ситуацията е следната, ако не се лъжа:

Момчета, допуснати до устен - 49,9% (101 човека), като 85 човека са с оценка над 3,50 и 16 са с оценка 3,50.

35 са с оценка по-висока от 3.00, но по-ниска от 3,50 и не се класират.
Останалите приблизително 65 са с двойка, което ще рече, че явилите се момчета за втората сесия са около 200-203.

Не знам как е било миналата година, обаче. : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:48 
В началото бе словото

Благодарил (а): 21 пъти.
SevenDayS написа:
Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).

Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:50 
Правист по душа

Може ли няколко момичета да пуснат статистиката от профила си, защото с една приятелка си прави сметки, ама няма достатъчно информация : ) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2012, 17:56 
Драскач
Аватар

Nemalp написа:
Ситуацията е следната, ако не се лъжа:

Момчета, допуснати до устен - 49,9% (101 човека), като 85 човека са с оценка над 3,50 и 16 са с оценка 3,50.

Нещо май се обърка...над 4.50 ли имаше предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  Следваща