Дата и час: 08 Апр 2026, 16:17

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 976 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 66  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Английски език
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 14:00 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 16 пъти.
Bishop написа:

Благодаря ти. А сега и ти ми се издигна в очите след споменаването на Fringe. Явно не всички са заблудени и гледат този невероятен сериал. : )

^_^ Иии сега наваксвам откъм сериала,защото покрай тоя изпит не ми оставаше време . :P А сега - пълен айляк :lol:

Bishop написа:
Хаха. Как ми оправихте деня с 35 страница на темата. :)

+1 - Определено беше време за нещо весело :rabbit:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 14:04 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
То неможе само нерви и притеснения! Нека да се забавляваме докато още не са ни приели. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 15:34 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
burnin написа:
Някой случайно да има някакви прогнози относно минималните балове за АФ тази година? Има ли вероятност да паднат под 19.50-20.50 колкото са били миналата година?

Реални прогнози като излезнат оценките може да се правят...Моя лична прогноза е че бала за АФ едва ли ще се покачи , но какво знам аз ;d

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 15:54 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 22 пъти.
Чета темата и стигнах до стр. 28 затова не знам дали някой друг го е споменавал след това, но ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 15:57 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 16 пъти.
Lidia_ написа:
ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(

Не би трябвало,особено щом не е някоя грозна драсканица.Аз на диктовката също задрасках няколко пъти на диктовката,но в движение,докато изписвах думата и се сещах ,че не е така и я поправях.Мисля,че е нормално и няма да направят проблем за това :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 16:34 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
zlatina_dosheva написа:
Lidia_ написа:
ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(

Не би трябвало,особено щом не е някоя грозна драсканица.Аз на диктовката също задрасках няколко пъти на диктовката,но в движение,докато изписвах думата и се сещах ,че не е така и я поправях.Мисля,че е нормално и няма да направят проблем за това :wink:

В стаята, я която бях ни предопредиха ако сгрешим да теглим както каза ти "елегантна черта". На вас не ви ли четоха упътванията? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 16:59 
Прохождащо китайче :)
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
И аз да се разпиша. Бях в стая 160(40-45 човека май бяхме).Бях седнала на втория ред до стената и се чуваше идеално диктовката,която беше доста по-лесна от тези в книжките.Текста за четене не беше зле,мисля,че само за едно място имах по-големи колебания.Cloze-а ми се стори доста гаден,нямам прогнози за него.В изречението с Nevertheless съм 100% сигурна,че не писах него,защото ми изплува в главата нещо,което ми каза една от учителките ми по английски-след Nevertheless трябва да има запетая,както при However,например.Както и да е.Error-а беше горе-долу,имаше неща,което искаха повече време,за да се обмислят,други просто отдалече си личаха,че са грешни.Последното упражнение ми е най-лесно винаги и не правя грешки,даже не се замислям,но сега не знам от притеснение или от друго,се замислих,даже не съм сигурна за 1 или 2.За есето имах време,даже писах чернова и белова.Писах по темата за бала,защото бях писала подобна тема наскоро и единия абзац го имах напълно готов в главата си.Мисля,че написах към 310-320 думи ако съм ги преброила правилно.Важното е,че мина и вече можем да си починем :) Вие за къде се борите? Първите ми 4 са Японистика,Скандинавистика,Китаистика и Арабистика(която искам най-много..май) Успех на всички ! :flower:

https://www.facebook.com/antoniakochos

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 17:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Аз също се боря за японистика, както предполагам... личи. Дано да сме колежки. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 20:36 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 22 пъти.
Сетих се за един въпрос от рийдинга и ми хрумна да ви питам, защото сега от свободия и от нямане какво да правя все за изпита си мисля. :wink: Та, имаше един въпрос от сорта на, когато отворил писмото от близначките бащата как се почувствал: excluded from his wife's life и другото, за което се колебаех беше нещо за нейната infidelity. Аз оградих последното, ама сега като се замисля май.. не беше то :scratch: кво мислите?

Последна промяна Lidia_ на 12 Юли 2012, 20:51, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 20:43 
Правист по душа

Excluded ... wife's life беше верният отговор. По този въпрос сме единодушни.

Ако имаш други въпроси питай, за да не ги търсиш назад, че много страници сме изписали : ) !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 20:48 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 67 пъти.
Excluded, защото никога не е знаел за тези нейни дъщери и се чувства гадно, че жена му е крила този факт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 20:52 
Правист по душа

Нямам търпение да излязат оценките, та си мислех днес - 10 места АФ, 10 места ПА, 20 Политология -> 40 места за момчета, та все някъде в тези места трябва да се вместя, уж имам самочувствие, че го знам този език, ама то сигурно всички така си мислим :lol: .

Просто утре отивам на История и знам, че нищо няма да направя, ама не искам да губя годината, дори после да ми се налага да се прехвърлям ...

ПП: Бишъп, ти от къде си ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 21:03 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 21:06 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 67 пъти.
Nemalp написа:
Просто утре отивам на История и знам, че нищо няма да направя, ама не искам да губя годината, дори после да ми се налага да се прехвърлям ...

ПП: Бишъп, ти от къде си ?

Успех утре! : )

От Варна, а ти?

johniebg написа:
Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.

Аз доколкото си спомням беше вариант 3 и даже нашата квесторка написа на дъската 2013 година, мислейки си за третия вариант. :) Иначе надали ще има проблем за поправеното ти "в". Не се безпокой чак толкова много.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2012, 21:18 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
При нас беше вариант 2, да не би да говориш за миналата година? Ако не дай Боже ми бъде анулиран изпита, ще мога ли да участвам в класирането с оценките от матура?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 976 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 66  Следваща