Bishop написа:
pleasedontgo написа:
Абе трябва да проверяваме, аз всеки ден даже по 2-3 пъти

Щото с Испанския например, Неделя беше изпита и Четвъртък излязоха резултатите, а аз очаквах да е чак следващия Понеделник. Нищо не се знае, току-виж още следващата седмица Четвъртък-Петък ни изненадали(макар че този път наистина едва ли ще стане хаха).
Разликата е в броя явили се на изпита по Испански и Английски. : )
Да, именно, но и там ми бяха казали 10 календарни дни, пък ги провериха за 4

ColdHardBitch, и аз съм блейка и съм много разсеяна, но когато нещо е истински важно за теб, чак толкова да се изцепиш не е нормално. За да влезеш в университет се искат не само знания, но и някакво основно чувство за отговорност.
Аз освен че всичките си пътувания от Варна съобразявах да не стане някой гаф, и за самият ректорат от хотела си винаги тръгвах поне 2 часа преди изпита - и това за всеки един от 4-те изпита, на които се явих.
Не може ти толкова да държиш на някой изпит, ако си позволиш да закъснееш за него. А по английски точно знаете как винаги куцо и сакато се явява. От тези 1800 човека дето са се явили има много дето сигурно ей така са си дошли, колкото да се явят. На матурата имаше една, дето като видя че съм от ЕГ почна да ми реве, че нищо не знаела и ми се молеше да й дам да препише. На матура... която ако не вземе не може да се дипломира. Изключително ме дразни подобно отношение и някой като закъснява за такива неща и като не го пуснат абсурд да го съжалявам...