johniebg написа:
Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.
Пич, спокойно, гарантирам ти, че за такива дреболии няма да ти направят проблем. Напоследък обаче взех да се притеснявам, че може би аз съм застрашен от такова нещо... Както вече бях споменал, на втората страница от диктовката начертах полето отдясно, вместо отляво. Още тогава го видях, но по някаква причина бях убеден, че няма да се заядат и просто оставих 2 пръста разстояние отляво, без да коригирам нищо. В последствие като се позамислих, има вероятност да ми го отчетат като знак

... Ако ми анулират работата, направо си режа вените

! Не ми е толкова за английския, колкото за задоволителните оценки от предварителните по история и БЕЛ . А лошото е, че и аз кандидатствам само в СУ

.