|
Хора, аз минах сравнително рано, към 9 и 30, бях в Комисия 6, в стая 243, две жени, една тъмнокоса, много симпатична, другата мълчалива, къдрава, светла коса ( но не онази с късия потник и червената пола..) и един мъж с голяма бяла коса, също доста добронамерен ми изглеждаше. Започнах първо по втория въпрос и мисля, че харесаха разсъжденията ми, говорих за основните неща в медиите - информиране, коментиране, развлечение, реклама....казах за бащата на вестника Йохан Каролус, за булевардните вестници и как не мисля, че хапливиата журналистика е добра журналистика.Тогава ме попитаха за пример за такава и аз изстрелях Мартин Карбовски, а сега си мисля, че доста сбърках с това...После казаха, че са доволни и да продължа с другия въпрос, аз започнах с протестите, отзвука на хорското мнение и т.н.По едно време, като заговорих за офшорните фирми "Юлиен" и "Витоша ски" се спогледаха тримата много странно, през цялото време пишеха нещо..Накрая симпатичния господин с голямата коса ме попита за подобно събитие, свързано с екологията по време на големи политически промени в България.Хубаво, за прехода 89та се сетих, за събитието ми подсказаха с Русе, но наистина нямах идея и просто казах, че не знам, после ми подадоха джобджето с картончето и личната карта, последния въпрос беше за оценката от писмения, изглеждаха добронамерени и имах чувството, че всичко е минало супер, но сега се притеснявам, защото реално свършихме много бързо ( максимум 8 минути ) И сега си мисля, че може би не съм ги очаровала....
как мислите?
_________________ Оставате ме да пиша на пода вкъщи, да изливам гъстата черна боя, по него всякаш тя е балерина. Нека танцува на пръсти,нека си пее сама, нека развява коси от коприна. Оставете ме за миг поне, да вдигна поглед от скучната картина, оставете в мене малкото дете, то се радва като сляп грънчар на глина..
Последна промяна слънчогледка на 16 Юли 2012, 15:48, променена общо 1 път
|