Дата и час: 28 Мар 2026, 21:42

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 228 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Психология
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 20:51 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
Nullzone написа:
Проверих числата. 1229 души имат първо желание Психология, 50 души имат 6.00 на изпита по английски език. Първоначалната ми увереност се разклаща. Направо ме е шубе, да си призная.

Имаш почти бал 30.Какво трябва да стане за да не влезнеш точно ти?Ако твоята увереност се разклаща моята какво,трябва направо да излети в космоса май.

Освен ако не ти е точно това целта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 21:04 
В началото бе словото

Благодарил (а): 6 пъти.
zlia_kufar написа:
Nullzone написа:
Проверих числата. 1229 души имат първо желание Психология, 50 души имат 6.00 на изпита по английски език. Първоначалната ми увереност се разклаща. Направо ме е шубе, да си призная.

Имаш почти бал 30.Какво трябва да стане за да не влезнеш точно ти?Ако твоята увереност се разклаща моята какво,трябва направо да излети в космоса май.

Освен ако не ти е точно това целта.

За едно си прав, от паника никой няма полза. Какъвто и да е балът, няма как да го повлияем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 21:11 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
За да върна приятелския тон на дискусията,нулзоун и стоян,няма за какво да се притеснявате.Почвайте да празнувате влизането си от вчера.

Аз също ще гледам да не се тревожа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 21:16 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 26 пъти.
Nullzone написа:

Нарочно ли го правите? Не мога да разбера защо някои хора изпитват удоволствие да привличат внимание чрез ненужно съчувствие? Умишлено ли е или не се усещате?! :bounce:

Ама карай, явно с предишните мнения сме излезни извън рамките на приличието...тъъ в тоя дух -УСПОКОЙТЕ СЕ, МИЛИ ХОРИЦА, МЕДИТИРАЙТЕ....ПРИЕТИ СТЕ, ПРАЗНУВАЙТЕ! Оооомммм........ :shaking2:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 21:29 
В началото бе словото

Хермине написа:
Nullzone написа:

Нарочно ли го правите? Не мога да разбера защо някои хора изпитват удоволствие да привличат внимание чрез ненужно съчувствие? Умишлено ли е или не се усещате?! :bounce:

Ама карай, явно с предишните мнения сме излезни извън рамките на приличието...тъъ в тоя дух -УСПОКОЙТЕ СЕ, МИЛИ ХОРИЦА, МЕДИТИРАЙТЕ....ПРИЕТИ СТЕ, ПРАЗНУВАЙТЕ! Оооомммм........ :shaking2:

Айде повече не го мислим, отдаваме се на блажена почивка, скоро е петък и всички знаем какво означава това :) Както вече казах, нищо не може да се промени и да се филмираме е супер излишно. Пожелавам на всички участници в класирането успех, не зная какви са били последните постове (блажено неведение), но наистина се надявам всичко да свърши добре за всекиго.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 22:30 
Boo
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Успех на всички, които искат Психология..и нека най-добрите от вас влязат..Надявам се да ни зарадват от СУ утре с класиране : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2012, 23:01 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

lillygeorgieva написа:
Успех на всички, които искат Психология..и нека най-добрите от вас влязат..Надявам се да ни зарадват от СУ утре с класиране : ))

Най-добрите за специалността или най-добрите по съответния език, с който са кандидатствали :mrgreen: ?!

Успех на всички и дано наистина утре да има класиране! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 12:34 
Boo
Аватар

Глупаво е, че се влиза с език..Съгласна съм, но няма какво да се направи ;д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 12:42 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Би трябвало да се държи изпит по философия (лично мое мнение) или поне да се взима предвид оценката от философския цикъл в дипломата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 12:46 
Boo
Аватар

Съгласна съм..Аз не мога да си обесня езиците какво общо имат с Психологията, но добре..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 12:49 
В началото бе словото

Хермине написа:
Би трябвало да се държи изпит по философия (лично мое мнение) или поне да се взима предвид оценката от философския цикъл в дипломата...

Това наистина е много добра идея. НО!: (Лично мнение) Оценката от дипломата от четирите години цикъл Философия рядко е реална. Повечето учители по философия просто пишат шестици да не се занимават с разгневени родители или ей така, зарад' пролетта.

Най-добре (отново лично мнение) изобщо да няма приемни изпити и който иска да учи, да го допускат. Който не е за съответната специалност рано или късно ще го качат на една ракета - и на луната :bounce: Примери много - най-познатият е Германия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 12:54 
Boo
Аватар

Сам го каза..Повечето учители..В моето училище (НПМГ), за да имаш 5 или 6 трябваше здраво да учиш..Можеше и с изпит по Философия да се кандидатства

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 13:13 
В началото бе словото

lillygeorgieva написа:
Сам го каза..Повечето учители..В моето училище (НПМГ), за да имаш 5 или 6 трябваше здраво да учиш..Можеше и с изпит по Философия да се кандидатства

Нали се сещаш, че не всяко училище е НПМГ или НГДЕК. Малко училища са центрове на просветата, в повечето можеш да се научиш основно на секс, наркотици и рокендрол. За изпита по философия си права, доколкото самата дисциплина е най-близка до психологията. Изпитът обаче не е изобщо лек :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 13:26 
Boo
Аватар

Аз бях на изпит по философия..Бях се готвила 2 седмици при една страхотна госпожа и изкарах 5.00..Да, не е лек, ако нямаш нагласа и основа от преди това, но сам го каза не всяко училище е НПМГ или НГДЕК..по тази логика не всеки може да се справи с този изпит и точно заради това смятам, че ще е хубаво ако и той беше балообразуващ за специалността, защото и Психологията не е за всеки : )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2012, 13:31 
В началото бе словото

lillygeorgieva написа:
Аз бях на изпит по философия..Бях се готвила 2 седмици при една страхотна госпожа и изкарах 5.00..Да, не е лек, ако нямаш нагласа и основа от преди това, но сам го каза не всяко училище е НПМГ или НГДЕК..по тази логика не всеки може да се справи с този изпит и точно заради това смятам, че ще е хубаво ако и той беше балообразуващ за специалността, защото и Психологията не е за всеки : )

When you're right, you're right :) Сигурен съм все пак, че хората от университета също имат хабер от кандидатстудентски кампании и виждат логика в решенията си. Жалко, че никога няма да я научим, не е дадено за нас.

Днес цял ден бая на страничката с класациите и тествам кое ще падне по-бързо: на мен пердето или на университета сървърите :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 228 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща