Чета тази тема още от февруари. Постоянно има въпроси за това кой каква оценка е имал и колко души са били пред него тази, че и миналата година. По подобен начин се е развивала темата и за предната кампания. Това е статистика само от изпитите, в нея не са включени хората с бал до максимален
18, които са кандидатствали само с матура, без да се явяват на тези две сесии. Идеята ми беше имайки тези оценки от двете сесии като ги сравните с вашата да придобиете представа колко души от двете сесии /с оценка 4.00 и нагоре/ са с вашата оценка и по-голяма и да си направите една груба сметка сега, преди да излезнат класиранията, доколко имате шанс за това, което сте писали като желания. Това ще е полезно и за кандидатстващите догодина за сравнение, в случай, че модераторите решат да използват поста ми при съставянето на новата тема.
Trevichko написа:
И ако случайно двойките не влизат в тази статистика,\което ме съмнява\
Не съм съгласен. Двойките не влизат в статистиката ми.
alg написа:
за жалост, не помага много, щеше да е много по лесно ако бяха съчетали резултатите от двете сесии и ти пише колко точно мъже/жени имат по добра оценка от твойта най висока, или още по хубаво - ако бяха направили колко хора имат по голям от твоя бал
щеше да ни е много по лесно, ако искаме да си знаем шансовете си , а така само смятаме вероятности 
Това никога университет не би го направил по този начин. Който и да е той. Борбата е за студенти и държавна субсидия. Мисля ни е ясно, че няма да ни улеснят максимално, като научим шансовете си предварително и изберем в кой университет да се запишем