Дата и час: 06 Апр 2026, 23:49

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2012, 22:14 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
qnsy написа:
Хм.. за посещения ок, мен ме интересува как стоят нещата с преспиването.. Не съм информирана, но предполагам, че не е разрешено, особено след последните истории?

Принципно е разрешено. Ако човекът, който ти е дошъл нагости не е напуснал до 00:00h, ти начисляват цена за нощувка в сметките. Не съм сигурна колко точно се заплащаше, но мисля, че е 6 или 8 лв.

се превръща в пътека."

Публична администрация, III курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2012, 22:26 
В началото бе словото

Благодарил (а): 6 пъти.
Аз искам да попитам дали трябва да се представи някакъв документ за семейните общежития, когато става въпрос за братя и сестри. Ако се налага, то какъв трябва да е той и кога трябва да представи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2012, 22:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
scelerisque написа:
Аз искам да попитам дали трябва да се представи някакъв документ за семейните общежития, когато става въпрос за братя и сестри. Ако се налага, то какъв трябва да е той и кога трябва да представи?

Акт за раждане, който се прикачва при попълване на молбата-декларация. След като ви приемат и се настаните, представяте копие на домакинката на съответния блок. :wink:

се превръща в пътека."

Публична администрация, III курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2012, 23:55 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
driplio написа:
Отиваш и се записваш за специалността, която си приета. При купуването на документи за записване, лелката в книжарницата ще те попита дали ще си на общежитие и ще ти даде още едно листче(декларация или нещо подобно), което като го попълниш го предаваш заедно с другите документи.
След това - чак в началото на септември(от 1 до 10) трябва да попълниш електронното заявление в този сайт- ЦЪК и така... :roll:

В книжарницата не ме питаха и никаква декларация не ми дадоха, после добре че се сетих в отдел "Студенти" да питам и от там ми дадоха едно половин листче, на което да си напиша името, ЕГН и фак. номер и само това. Това от книжарницата и това от отдела едно и също ли е и после как ще се свържат с мен, за да ми дадат парола и юзърнейм-а?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 07:21 
е...тъй де...
Аватар

Благодарил (а): 67 пъти.
явно зависи къде се записваш...във ФМИ още докато си избирах студентската книжка лелката ме попита дали ще съм на общежитие и ми даде точно такова половин листче. Предполагам са същите, просто в различните факултети на различни места ги раздават.
А това за електронните заявления - то на това листче ако не се лъжа имаше поле за тел.номер и e-mail адреса, така че предполагам от там ще си разберем данните за достъп.

п.п. Ако се притесняваш, че не е това, можеш да звъннеш на (02) 9308 200 или на комисията за настаняване (+3592 862 29 16) и да питаш за по-сигурно :roll: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 07:43 
В началото бе словото
Аватар

Във ФКНФ се записвах и нямаше поле за телефон или нещо от сорта на това листче. Намерих това тук https://cas.uni-sofia.bg/
Надявам се да ми помогне след 1ви септември. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 07:45 
е...тъй де...
Аватар

Благодаря за линка, не знаех,че го има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 12:23 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 22 пъти.
Когато отида да си подам документите за записването в СУ, тази декларация за общежитие, която ще попълня какво представлява? Т.е. трябва ли в нея да се включи например в кой блок желая да бъда и с кой съквартирант..? Или това се попълва в заявлението, което ще подам в рамките от 1-ви до 10-ти септември?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 12:40 
В началото бе словото

Благодарил (а): 10 пъти.
Lidia_ написа:
Когато отида да си подам документите за записването в СУ, тази декларация за общежитие, която ще попълня какво представлява? Т.е. трябва ли в нея да се включи например в кой блок желая да бъда и с кой съквартирант..? Или това се попълва в заявлението, което ще подам в рамките от 1-ви до 10-ти септември?

Просто имената, един входящ номер и там ти смятат бала за общежитие и го записват на листчето, не съм сигурен дали и ЕГН не се пишеше, и това е. После ти обясняват, че за да участваш в класирането за общежитие от септември (те щи ти кажат кога точно са датите, имаше ги писани и тук из форума), ще трябва да се запишеш онлайн на сайта, вече с другите неща, които трябват, включително блокове, желания и т.н..

Последна промяна MatthewScott на 01 Авг 2012, 12:42, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 12:41 
В началото бе словото

Enigma написа:
scelerisque написа:

Акт за раждане, който се прикачва при попълване на молбата-декларация. След като ви приемат и се настаните, представяте копие на домакинката на съответния блок. :wink:

А как стоят нещата ако брат ми е в НСА, а пък аз в СУ? Той си има общежитие в момента, та мога ли да се настаня при него ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 13:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 22 пъти.
MatthewScott написа:
Lidia_ написа:

Просто имената, един входящ номер и там ти смятат бала за общежитие и го записват на листчето, не съм сигурен дали и ЕГН не се пишеше, и това е. После ти обясняват, че за да участваш в класирането за общежитие от септември (те щи ти кажат кога точно са датите, имаше ги писани и тук из форума), ще трябва да се запишеш онлайн на сайта, вече с другите неща, които трябват, включително блокове, желания и т.н..

Много ти благодаря за полезната информация! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2012, 13:25 
Пишете, о, братя
Аватар

При нас във ФЖМК никой не ни каза за този сайт https://cas.uni-sofia.bg/ :)

Между другото:
Цитат:
Студентите от I курс в бакалавърските програми ще получат потребителско име и парола след записване на всички първокурсници по процедура, обявена на сайта след 1 септември. Моля, следете за допълнителна информация на сайтовете на отделните факултети.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 08:54 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 54 пъти.
Вчера като се записах ми дадоха да попълня един лист, за да участвам в класацията за общежитие. Аз обаче искам да живея с една приятелка (която ще учи славянска филология, аз - ВО). Питах какво точно трябва да направим, за да сме заедно със сигурност, не получих ясен отговор: "Аа началото на септември.. онлайн трябва да попълните..амии.." ... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 09:39 
В началото бе словото

Благодарил (а): 16 пъти.
Искам да попитам на какъв принцип избират кой в коя стая да настанят?

Защото си има класация - добре, но в същото време настаняват хора с драстично различен успех в едни и същи блокове.. Не мога да разбера защо тогава е класацията, след като човек с отличен бал е настанен в блок като 41/42, наред с тези с бал добър..? Или обратното отлични балове настанени в блок 51, при които се озовават такив с ниски ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 10:19 
Пишете, о, братя
Аватар

candle написа:
Искам да попитам на какъв принцип избират кой в коя стая да настанят?

Защото си има класация - добре, но в същото време настаняват хора с драстично различен успех в едни и същи блокове.. Не мога да разбера защо тогава е класацията, след като човек с отличен бал е настанен в блок като 41/42, наред с тези с бал добър..? Или обратното отлични балове настанени в блок 51, при които се озовават такив с ниски ?

Ами вероятно тези с отличния бал са искали да живеят с конкретен човек с ниския бал. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Как стоят нещата с трето класиране

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2009-2010

denik

49

4563

14 Авг 2009, 15:07

p_e_t_i_a Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. как стоят нещата с платеното в СУ?

в КСК 2004-05-06

neffertiti

12

2023

20 Юни 2006, 13:46

alhimikat Преглежда последните мнения