Pisobella написа:
Насиране?! ... За мен самият факт, че имаме спортист на олимпиада не е никак малко, а ако вземе и медал - още по-добре! :") Уважение заслужават всичките спортисти според мен, независимо от коя държава са. Все пак полагат немалко труд.
ва.

п.п. И не мисля, че когато тренираш нещо, трябва да печелиш медали!
Ти тренираш за да подобриш собствените си резултати на първо място, най-малкото да дадеш най-доброто от себе си. Да подобриш собствения си рекорд е постижение. А това не е задължително обвързано с медал...
За Бога, на тия хора това им е професията.Собствените си резултати мога и аз да ги подобрявам, не е нужно да ходя до Лондон, за да се изагам пред целия свят.

Все пак по цял ден тренират.Логиката е да се борят за успехи, а не със собствените си рекорди.Ако не искат постижения, които са конкурентноспособни на останалите най-добри в съответната дисциплина, да се отказват и да си намират друго препитание.

Щото Адриана Бънева завършва 32 от 33 и после ми реве 1 час пред камерите, че мисли да се отказва.Толкова била тренирала и жертвала заради тая Олимпиада.

Извинявай, ама аз без тренировки ще съм в най-лошия случай 33-ти, а това е само 1 място зад нея.Да не говорим, че мога да мина още някой друг турист.

И повечето ни олимпийци са на тоя принцип.Някакъв в стрелбата с пушка Антон Ризов каза, че "това не ми е любимата дисциплина.При нея 1 път става, два път-не."

При любимата му дисциплина нямаше кой знае каква голяма разлика.
Държата е виновна, че дава пари на такива хрантутници.Нещата трябва да са според постиженията, а не всякаква паплач да иска да бърка в меда.Все пак ако работиш и не си вършиш работата, наемодателят или ще те санкционира по някакъв начин, или ще те уволни.А не да получаваш винаги едно и също.