Дата и час: 16 Яну 2026, 21:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 984 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2005, 02:56 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз бях с мъшруумхед :P Сцепиха ни!! :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2005, 02:58 
Легендарен флуудър

На контролното де... :P :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 01:47 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Цели 2 часа ъплифтинг - нацепих слушалките!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 03:42 
wild child
Аватар

Ходих на лекции и ме освободиха от един изпит-УРАААА! :D После си висях 2ч. в 4 блок, докато чаках една супер отвеяна преподавателка, в резултат на което едва не припаднах от глад. А след като се прибрах вкъщи и омахах 3 сандвича, съквартирантката ми ми направи home-made татуировка-стана супер яка!!!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 04:07 
Пишеща машина
Аватар

Princessa как те освобождават от изпит? На мен ми казаха следващия
път да си донеса студентската книжка, а и на другия колега, ние сме
в много камерен състав на някои лекции, предполагам че преподавателката не ми я иска за да ми види снимката или да ми научи името по заобиколен начин:)
А иначе днес пак си разбих представите за образование... 12 часа зубкане от 8и15 до 8 с почивка за бира 1-2 часа, в която даже и не пих бира... :D
Ама да става весело... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 17:00 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Вчера станах както винаги в 6:30 /7 де :D / псувайки гадното топло време; влязох за 10-минутен душ и излязох от банята след 30-40 мин както винаги; ръмжах злобно както винаги сутрин на баба ми, която ме питаше /както винаги/ с какво може да ми бъде полезна; препичах филийки ръжен хляб ръмжейки; избрах си банан ръмжейки; както винаги се успокоих и заусмихвах блажено след първата свещена глътка Нескафе :cheers: ; заобличах се, слушайки радио Нова и както винаги докъм 9 без 10 си вярвах, че ще отида в 9 на упр. :oops:
Е, излязох в 10 за другото упр. , което тоя път беше 3!! часа и хърках мощно докато някакви там колежки изнасяха доклади :sleepy3: После - освежаващо клюкарене с други колежки, после 2 часа аеробика, после взех, че си тръгнах както си бях с късите панталонки и потниче и възмутих цяла Сф :lol: ; преобличах се в щаба на организацията ми, разминах се с мъжа :( , прибрах се към 20ч. и си правих салата 1 час, още 2 часа ядох и още 3 се мотах и рекох да поспя, че да стана рано и да уча :lol:
И ето днеска вече е 12 без 2 мин а аз още се мотая и ся отивам у 1 френдка да я мъкна на кино и така

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 20:20 
Пишете, о, братя
Аватар

станах...ходих до СУ пих една бира и се прибрах :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2005, 20:38 
Вазов
Аватар

Днес ходих на най-интересната практика в ТЕЦ "София Изток". Тръгвам си аз от Студентски град така по-рано и първо хващам 94 до Дианабат(мързеше ме да ходя до меито, че оттам да ловя 88, че по-наблизко ми беше 94). Слизам и си взимам билетче. Качвам се на 88 и пътувам. Не дупчя билетчето - викам си ааа, никаква контрола няма да има(преди седмица имахме практика в пречиствателната и пътувахме със селския 68 до Бистрица и там ни контрола, ни дявол). Пътувам още и някъде до гара Искър се качва мой колега, а той не дупчи, защото се качва за 3 спирки. Пристигаме на портала на ТЕЦ-а в 8:30 и ай още половин час трябва да чакаме. След 15 минути идват някъде 15-тина човека от потока ни и в този момент пристига даскалката с личния си автомобил. Добро утро - добро утро, пита ни - още имаме ли да чакаме? Ние - да, от 5-те групи на потока ще има хора, които ще отработват(и аз го изтървах вчера, че се наложи да ходя днес). Тя ни пита - къде са, идват ли? Един се измайтапи - контрола ги е свалила, така че ще се забавят :lol: :lol: - всички смях, защото беше майтап.... :roll: По едно време идват още няколко, този път с 8-цата - един глобен и целият му талон скъсали. Каква била работата - перфораторите на тези Икаруси са счупени и билетчето не е могло да се вкара докрай и контрольорът - няма, това са дупки от друг автобус, глоба. След малко идват 30 човека пеша :shock: Питаме ги отдалеч - ЕЙЙЙЙЙЙ, КВО СТАНА, БРЕ? Те се приближават и казват - контрола мина и ни свали всичките. Отървахме се с 10 глоби, останалите избягахме, като спря автобуса на една спирка :lol: :lol: :lol: :lol: - голям смях.
Влизаме, разглеждаме как са нещата в ТЕЦ-а и идва време да си ходим. Няколко човека хващаме първата 88-а. Бъркам си в джоба - сещам се, имам един билет и без да се замисля го дупчя. Един - аре, кво толкоз го дупчиш? Изведнъж с нашето качване - се качват организирано двама комтрольори - започват щатна проверка. Аз така се успоких и не ме хвана яд за билетчето, че просто няма накъде. Този, който ми направи "забележката" заедно с още един нямаха билети, естесвено. Да отидат до шофьора за два - не става - много народ, много нещо. Имат цяла банкнота от 10 и си искат 2 билетчета от 50 стотинки, но контрольорите им дават две по 5 лева. :lol: :lol:
Така че казаното нашега, става реалност понякога. Каква била цялата работа? - от някой изтекла информацията, че предната седмица студенти от меито са се возили безплатно до Бистрица, както и че тази седмица ще ходят до ТЕЦ София Изток. Това красноречиво означаваше - глобявайте ги, без да ви пука. А те така се навиха, че си избиха парите за 5 практики напред. :wink: :wink:
Изводът: НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ СЪС СКГТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 01:19 
wild child
Аватар

Гост написа:
Princessa как те освобождават от изпит?

Ми на мен ми каза, че имам най-високите резултати в курса и че не е нужно да се явявам на изпит(както и неколцина други колеги), а след изпита да отидем да му занесем книжките си....Пък твойта преподавателка може нещо по-така да има предвид :P

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 13:12 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Ех, тези контроли. Да ви предупредя тук. ВСЕКИ ПЕТЪК РАНО СУТРИНТА (МЕЖДУ 5:30 И 7:00) НЯКЪДЕ В СТУДЕНТСКИ ГРАД ИМА ЯКО КОНТРОЛА 7-8 БРОЯ, ЗАЕДНО С ЧЕНГЕТА. ДУПЧЕТЕ СИ БИЛЕТИТЕ РАНО СУТРИНТА В ПЕТЪК!!!
Че така, идвам си аз рано сутринта пак в Матрицата, и контроли в 6 без 5, батко. Това ми се случва сигурно за 5 път. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 17:28 
Вазов
Аватар

goadelic написа:
Ех, тези контроли. Да ви предупредя тук. ИМА ЯКО КОНТРОЛА 7-8 БРОЯ, ЗАЕДНО С ЧЕНГЕТА. ДУПЧЕТЕ СИ БИЛЕТИТЕ

Да бе, с ченгета. Ако се продължава да си бъдеш на мнението за безплатно пътуване, безплатно ще те откарат до СДВР-то :dmage:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 17:48 
Легендарен флуудър

Затова купувайте си карти :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 18:17 
Вазов
Аватар

mushroomhead написа:
Затова купувайте си карти :twisted:

Ммм, да. Аз си взимам винаги едномесечна за 280 или 94.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2005, 18:36 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Аз сигурно съм платил 15-ина глоби за студентската си практика. Като се започне от 1-ви курс, когато все още картите бяха за 1 семестър и за всички линии. Отивах с книжка и уверение към факултета ми да си извадя картата, точно след като си бях дошъл в София след някакви празници. И им показвам документите и ги уверявам, че за това отивам, а те - "Плащай" и аз им дадох 10 лв. (глобата беше 2 лв.), и като спорихме толкова се бях разпалил, че като дойде друг автобус аз си се качих без да си взема рестото. След това съм плащал 2 глоби наведнъж - дупчих билетите на 2-ма приятели, но се направих на интересен, и съответно си платих за това. Глобявали са ме и два поредни дни.
Но въпреки всичко съм си доста отгоре - без билети си пътувах едно време, а сега с по 1 билетче на ден карам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2005, 00:17 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Ами кво да правя, бе? Слушам ъплифтинг, кво друго може да правя?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 984 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Следваща