Дата и час: 16 Яну 2026, 20:00

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Прием Фармация - изпити,подготовка
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2012, 11:20 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Искам да помоля някой, който следва Фармация да даде малко инфо за изпита и как се е подготвял?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Прием Фармация - изпити,подготовка
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2012, 22:06 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
stikito написа:
Искам да помоля някой, който следва Фармация да даде малко инфо за изпита и как се е подготвял?

хх едва ли аз съм този който ще разясни най-добре ама.Аз лично се готвех за медицинския университет,фармацията в СУ беше план Б та не ме приеха в МУ защото не знаех критериите за Биология и ме скъсаха,въпреки че писах по темите.Изпитите в СУ ми направиха добро впечатление само където записването за тях е безпричинно усложнен процес.

По Биология се готвих сам за 4 5 месеца без дори да знам конспекта на СУ по химия обаче бях на учител защото нивото на химията в училището от което идвам е ниско пък и трябваше да ми се обяснява как точно да си подреждам задачите по критериите на МУ защото както споменах се готвех предимно за МУ. Тва е в крайна сметка всичко с постоянно учене се постига обаче материала е доста.

Аз лично съм доволен за сега от химическия факултет лекторите и асистентите са внимателни и винаги ще те питат дали имаш въпроси и ще обясняват като цяло ме кефи всичко в Химическия най-вече името :faroah: Обучението на фармацевтите си е плътно дори и от 1ви курс аз лично живея далече и ми отнема цял ден редовното обучение,проблеми нямам освен с висшата математика ма там проблема си е мой,Биологията е супер интересна и същевременно трудна,Химията е приятна,Латинския език също интересен.

Като цяло съм много доволен от всичко обучението е тежко още от самото начало но професията го изисква,искам да съм нещо повече от продавач в аптека :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2012, 19:04 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 269 пъти.
Балът за момчетата беше страшно нисък (според мен). Явно нямаше голям интерес от тяхна страна. 22.50т. от 36т. максимален бал, а при момичетата се затвори на 29.50т.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012, 14:28 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Да интерес към специалноста няма за това е пък желащите ги налапват бързо.Дори и с това драматично падане на бала пак не можа да се напълни бройката мъже и допълниха с женоря :rr:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Учебници за подготовка за DSH и примерни изпити в Германия

в КСК 2009-2010

Cucurbita_pepo

0

388

01 Фев 2009, 13:20

Cucurbita_pepo Преглежда последните мнения