Дата и час: 19 Яну 2026, 18:18

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Повтаряне?
МнениеПубликувано на: 18 Май 2006, 12:38 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Значи, аз съм студент 1ви курс Английска Филология. Първият семесър си го взех, но след това ми се наложи да спра да ходя на лекции и след 1 седмица напускам България, но ще се върна през Октомври и се чудех дали ще мога да запиша отново първи курс? Надали ще ми разрешат да си взема изпитите без да съм се явявал на лекции 2рия семестър... Някой има ли представа как стоят нещата?

Едит: И ако все това е възможно как да го направя? На кой трябва да кажа, че все още съм жив и искам да продължа образованието? До кога трябва да стане това? :) Работното време на канцеларията на ФКНФ е убиец! 4 дни в седмицата по 2 часа - харесва ми...

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2006, 14:46 
В началото бе словото

бъмп

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2006, 19:07 
Легендарен флуудър
Аватар

ако си си платил втория направо отиваш н апоправителни , ако се разбереш с преподавателите можеш да изтеглиш изпитите, иначе може да повтаряш, ама няма смисъл...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2006, 08:04 
В началото бе словото

Berserker написа:
ако си си платил втория направо отиваш н апоправителни , ако се разбереш с преподавателите можеш да изтеглиш изпитите, иначе може да повтаряш, ама няма смисъл...

да платил съм го! Благодаря за отговора :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2006, 14:13 
От дъжд на вятър
Аватар

Както каза колегата щом си си платил втория семестър няма страшно, но ще е добре да се явиш септември, което май в твоя случай няма да се получи - пишеш, че ще се върнеш октомври от бригадата.
В най-лошия вариант ще ти се наложи да изпуснеш една година, в която срещу заплащане - 20лв на изпит, ще се явиш на невзетите си изпити.А ако се явиш на септември и си вземеш изпитите, още по-добре.Максумума невзети изпити, с който можеш да запишеш следващата учебна година, ако не се лъжа е 2, но е много възможно за всеки факултет да е различно.Успех ти желая, аз съм кажи-речи на същото деридже като теб, само дето не съм на бригада :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Относно Повтаряне, Прекъсване или както се нарича...
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2006, 15:33 
(U+2205,∅)
Аватар

Chaz написа:
Значи, аз съм студент 1ви курс Английска Филология. Първият семесър си го взех, но след това ми се наложи да спра да ходя на лекции и след 1 седмица напускам България, но ще се върна през Октомври и се чудех дали ще мога да запиша отново първи курс? Надали ще ми разрешат да си взема изпитите без да съм се явявал на лекции 2рия семестър... Някой има ли представа как стоят нещата?

Едит: И ако все това е възможно как да го направя? На кой трябва да кажа, че все още съм жив и искам да продължа образованието? До кога трябва да стане това? :) Работното време на канцеларията на ФКНФ е убиец! 4 дни в седмицата по 2 часа - харесва ми...

за съжаление ще трябва да ги издебнеш в канцеларията... :lol:

иначе наистина няма проблем да продължиш 2 курс, ако си вземеш изпитите от втори семестър, още повече, че си го платил...

но попитай, би трябвало да знаят секретарките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]