И тук ли, бе, спамъри такива?
Оригинални писма до хазяи:
Тоалетната е задръстена и не можем да къпем децата, докато не се отпуши.
Съобщавам ви, че от съседа мирише.
Тоалетната дъска е пукната: къде да застана?
Пиша от името на моята мивка, която тече от стената.
Подът в кухнята ни е съвсем мокър, имаме две деца и искаме да имаме трето, затова, моля, пратете някой да направи нещо по въпроса.
Тоалетната ни дъска е счупена по средата и сега е на три части.
Моля, пратете някого да поправи напукания тротоар. Вчера жена ми се спъна, а сега е бременна.
Когато бяха тук, работниците поставиха инструментите си в новите чекмеджета на жена ми и изцапаха всичко. Моля, пратете хора с чисти инструменти да довършат работата и да задоволят жена ми.
Моля, пратете някого да поправи крана в банята. Жена ми заклещи пръста на крака си в него и това е много неудобно за нас.
Четирима мъже - калифорниец, тексасец, бостънец и нюйоркчанин - кандидаствали за престижен пост в мултинационална компания. И четиримата се представили еднакво, затова президентът на компанията ги поканил на вечеря в разкошен хотел и им съобщил, че на другата сутрин ще ги подложи на решително изпитание. Щял да зададе на всеки кандидат един и същи въпрос и щял да даде мястото на онзи, който даде най-добър отговор.
На другата сутрин пръв бил калифорниецът.
- Чуйте въпроса - казал президентът. - Кое е най-бързото нещо
на света?
Калифорниецът без колебание отговорил:
- Мисълта, защото, докато се обърнете, вече е изчезнала от ума ви.
- Много добър отговор - похвалил го президентът. Втори влязъл тексасецът.
- Кое е най-бързото нещо на света? - попитал президентът.
- Мигането - веднага отговорил тексасецът, - защото мигаш, без да се замислиш. Това е рефлекс.
- Отличен отговор. Дошъл ред на бостънецът.
- Кое е най-бързото нещо на света? Бостънецът се замислил за миг.
- Електричеството, защото натискаш ключа и на петнайсет киометра от теб светва лампа.
- Чудесен отговор - казал президентът.
Последен бил нюйоркчанинът.
- Кое е най-бързото нещо на света?
Нюйоркчанинът се почесал по главата и отговорил:
- Диарията, защото снощи след вечеря си лежах в леглото, когато получих ужасни колики и преди да се замисля, да мигна или да включа лампата...