Запис, Запис !!

Приветствам темата
Значи- да споделя аз- дойде ми една жена за маникюр, приятно възрастна, да я правя "За снахите" както се изрази.Аз много мразя да говоря по време на процедурата, ама те по принцип приказливи ми идват. Та тая жена била на някакъв семинар за здравословно хранене, който обикалял страната

.Общо взето там й въвели няколко стандартни навика при хранен и някои основни грешки , които ние правим.(Не само аз.)
Бях си пропуснала закуската , а така ми се догади от ацетона и жената ми вика : "Не е хубаво да пропускаш закуската- тя е най-важното ядене на деня".."Айде , бе"- мислено й отговарям аз и тя започва да ми обяснява как човек трябва да има 5 хранения на ден. В 8:00 сутринта обилно, в 10 се позволява едно варено яйце, На обяда ми каза, че ако за десерт ядем плод, той трябва да е с разлика от основното ядене.Причината била, че ако приемаш плод веднага след клюпачката храната почернява под действието на някакви съставки в плодовете и много по-лесно се образувала язва.
Каза още, че не е хубаво денят да започва с кафе, на което аз я погледнах ужасено, понеже моята закуска през цялото лято беше : кафе- пъпеш-кафе.

Можело да замести яйцето в 10:00, ама трябвало да е без захар.Да бе!

Осъди строго вегетарианството ми.Трябвало да се яде само чисто месо- телешко или пилешко.Печено само.
Те такива неща.Иначе банана и гроздето били вредните плодове.
Който к'вото и да ви говори- от мъка и вегетарианство се свалят най-много килограми- доказано с опит.Горчив, ама опит. От 74 килограма на 64-65 за 20 дена- да, възможно е.