Дата и час: 21 Яну 2026, 20:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Закон за лекциите и упражненията (ЗЛУ)
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2012, 11:34 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
saviiinceto написа:
aз бях при него миналата година,въпреки че съм в друг факултет,материалът ми беше доста интересен и лекциите не бяха лоши,но на изпита ни разката...масово 3-ки уж можеше всеки да си избира тема по която да говори,нямаше да пише ниски оценки,ако някой имал нужда щял да го изчака,да му даде време,но накрая не се оказа точно така,не знам аз бях доволна от предмета,но от начина на изпитване и от преподавателя-не.Цяла година се правеше на душичка и накрая си показа рогата.

ясно... ами аз имам впредвид ако не избера реториката,а правните учения при Вълчев, ще мога ли въпреки това да ходя на лекциите по реторика? или след това ще се наложи да ходя и па реторика на изпит?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2012, 11:49 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Ходенето на лекции не те задължава да ходиш на изпит. И оценката от факултативните предмети е просто формална - тя не фигурира в дипломата, не се включва при образуването на състезателен бал за общежитие и стипендия, не играе по никакъв начин роля при изчисляването на успеха. Като ти е кеф да ходиш на лекции, ходи си. Ако искаш да си провериш знанията, иди на изпит. Но отделно от това, никак не си струва да взимаш нещата толкова сериозно и да ги мъдриш тия въпроси толкова много време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012, 13:14 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте! Не знам дали точно тук е мястото за този въпрос, ако не е моля да ме извините. Та искам да попитам кога приблизително се появява онова митично "листче" с дните и часовете на упражненията по двата езика, защото без да знам кога са ще е малко трудно да се запиша на спорта, който искам, преди да са свършили местата. Има ли вероятност да се разбере кога са занятията до края на тази седмица? Много благодаря предварително =))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3