Дата и час: 22 Яну 2026, 16:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Beyond belief
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 09:50 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 289 пъти.
Всъщност числата от тотото няма да направят никого особено много по-щастлив, отколкото е сега. :wink:

Чувала съм, че когато сънуваш мъртъв човек, означава, че той те пази, бди над теб, защото ти предстои някакво житейско изпитание.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 16:28 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Ми не винаги. Майка ми имаше един особен сън... мисля, че се вписва в тая тема.
Сънувала нашата дядо си, мой прадядо, починал преди бая време. Сънувала го години след смъртта му, а мястото, на което се развивал съня било старата къща на селото й, където живеел той приживе. Там имало някакво празненство, на което присъствали и живи, и мъртви, като всяка от двете групи били разделени. Дядо й, обаче, не бил нито сред едните, нито сред другите. Като най-важни детайли - това е, иначе говорила с него, питала го що така и някакви такива, като той сам й казал, че не принадлежал нито към едните, нито към другите. Когато се събудила, разказала съня на леля си и тя я накарала да отидат заедно на гроба му, за да го почетат и някакви такива. Било хубаво, уж.
Лол, еми хубаво, ама когато отишли той не бил в гроба си. Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня. Та по тоя начин човекът наистина не бил нито сред живите, нито сред мъртвите.
Има жената още два-три съня такива, но те не са свързани с мъртви хора, та няма да ги разказвам.... :mrgreen:

ПС: dat awkward moment когато бъркам бутона за цитат с този за редактиране.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 17:45 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 289 пъти.
Potato написа:
Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня.

За да могат да погребат друг човек в същия гроб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 19:18 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 233 пъти.
Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 23:14 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Bagatur написа:
Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose :)

Край! Сега, само след като прочетох "The exorcism of Emily Rose", едва ли ще заспя.
Страх ме е от такива работи.
Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашили :) и се присетих.

А вие вярвате ли в кармата?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012, 10:06 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 269 пъти.
Сънувах, че нещата които ни дадоха на лекции + един примерен тест са абсолютно същите на изпита. след два дни - дам, познах на 70% :mrgreen: Имаше неща, които нямаше в съня ми, но доста неща излизаха в мозъчето ми направо, като снимки.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2012, 12:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 233 пъти.
kissoff написа:
Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашили :) и се присетих.

Не съм по извънземните, изключвайки пришълци и хищници :lol: А със сънищата съм прецакан, щото почти никога не помня какво съм сънувал. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2