Плазмодий написа:
Вижте ако Търговеца започне да се оплаква от мъжете като цяло вече сериозно ще се притесня. Аз лично мъже тип женска полова система не познавам, това никак не значи, че няма такива или че не са масово явление.

О, аз познавам. И твърдя, че свестните са малко, но все пак ги има. Въпрос на търсене и на малка доза късмет, все пак. Същото важи и за жените, така че грандиозните обобщения наистина са излишни.
Пък и е много приятно да разпознаеш някой читав, когато известно време пред погледа ти са били все такива от типа "хвани единия, удари другия и хич да не ти е жал". Да не говорим, че и сред жените, които се оплакват най-често, има и случаи, за които е писан лафът: "един път - срам за него, втори път - срам за мен". Щото на всеки се случва да се подиграят с него (включително и на мене), но срамът си е на въпросния мизерник. Виж, ако допусна да стане системно, то тогава проблемът си е мой и не следва да се оплаквам.
Либра, точно това сме го обсъждали подробно в някоя от другите теми в раздела. Имам такава история - без значение кой какво ми казваше, аз тъпо и упорито залитах по въпросния човек и си връзвах съвсем доброволно живота на фльонга. Докато един ден просто не се събудих и не осъзнах, че той наистина не заслужава нищо от онова, което правех/бях готова да направя за него и че като си сваля розовите очила, с които го гледах, оставаше един невзрачен човечец, който не блестеше с нищо и до днес не знам как изобщо ми беше хванал вниманието, та чак и да цикля заради него.