Stig, извинявай, но деликатно ще те игнорирам
inc ^^
На какво обичаш да мирише в стаята ти? На дъжд
Коя е песента на сезона за теб? Gangnam style :д
А от кое парче, което пускат постоянно по радиото/телевизията ти писна? Не гледам телевизия, ама има една тъпня, която ме преследва навсякъде. Не знам как се казва, но общо взето целият текст е "don't wake me up up up up don't wake me up up up uuuuup don't wake me"
Кое е последното нещо, което те изкуши? Един мазен, вероятно кучешки бургер
Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Като цяло не, въпреки че има и по нещо вярно в тези глупости със зодиите...
Къде простотията прекрачва границата? Не знам, винаги намира къде...
Как се реши да станеш червенокоска? Ми, така го почувствах
Беше казвала, че искаш татус - какъв, къде, кога? Първият ще бъде с това текстче:
Far away, long ago,
Glowing dim as an ember,
Things my heart used to know
Once upon a December.
Обожавам го. Дълга история. От "Принцеса Анастасия" е.

Още не знам къде ще е точно. И другата, всъщност, не знам къде ще е. Но тя е още по-трудна за обяснение. Ама пък си е съвсем моя и аз съм си я рисувала.
Ягоди или череши? Ааа, много труден избор. По принцип бих избрала череши, но май напоследък предпочитам ягоди.
Кафе или чай? Кафе.
Изгрев или залез? Изгрев! Тук съм съвсем категорична. Обожавам изгреви.
Твърд алкохол - чист или в коктейл? Зависи от алкохолът.
С кого от форумците не се познаваш още лично и на живо, а би желала? С Търговецът, Плазмодий, Вайпър, Либра... с още доста хора, всъщност.
Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, които ни липсват? Мисля, че не разбрах въпроса, а и на мен тази-

- си ми е достатъчна, мисля, че съм пристрастена към нея
Коя тема във форума ти е допаднала най-много в последния месец? Не е задължително да си писала в нея. Но ако не си - защо? Нямам любима тема, но, например, доста следя онази за театъра. =]
На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш? Не знам, знам на кого не съм симпатична, но въпреки това уважавам: Мила
А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си активна във форума? В каква насока? Май няма такъв случай още...
Какво не искаш да те питаме още? Ахаха, не знам, но съм сигурна, че ще измислите нещо
Сравни 10ина форумци (може и повече) с... играчки. За предпочитане детски. И ако човекът е споделял някакви свои, брои се за чийт.Олеле! Добре.
Ама аз не знам толкова видове играчки xD
теб- плюшка
Flowers- лего
Ангел- оловен войник
Плазмодий- пистолет
Мидуинтърсън- коте, от онези, които мъркат като ги натиснеш
Солс- ролери
Съни.ви.би- кукла
Крипълд Алис- пъзел
Търговецът- ксилофон
Либра- Фърби